GroenRijk Den Bosch

Contact, telefoonnummer, adres & vestigingen.

  • GroenRijk Den Bosch
  • Den Bosch, Noord-Brabant

en jij een enthousiaste, klantvriendelijke en leergierige student(e) Styling (of soortgelijke opleiding) en op zoek naar een leuke en creatieve stageplaats?

Wij hebben het gehele jaar door volop stageplaatsen beschikbaar! Onder leiding van onze ervaren stylisten kun je bijvoorbeeld mee helpen om dit jaar weer een mooie en grootse kerstshow op te bouwen. Daarnaast moet de gehele winkel er op en top uit zien voor onze klanten dus je bent het gehele jaar van harte welkom om ons styling team aan te vullen.

Volg je een MBO-opleiding in interieur styling en lijkt het je leuk om in een dynamisch en groen tuincentrum te werken? Ben je gemotiveerd, enthousiast, een trendsetter in de dop en ben je bereid om tijdens de hectische periodes de handen uit de mouwen te steken? Ben je betrouwbaar, praktisch ingesteld en denk je in oplossingen? Dan ben jij de topper die wij zoeken!

Wij nodigen je bij deze van harte uit om bij ons te solliciteren. Of je nu op zoek bent naar een korte of langdurige stage, wij luisteren graag naar jouw motivatie



Locatie

GroenRijk Den Bosch
5213AR Den Bosch Noord-Brabant NL