Stichting Exploitatie Tennispaviljoen Berlicum

Contact, telefoonnummer, adres & vestigingen.

  • Stichting Exploitatie Tennispaviljoen Berlicum
  • Berlicum, Noord-Brabant

Als beheersstichting SET verzorgen wij met veel enthousiasme de horeca bij LTV Berlicum en zoeken we een enthousiaste horecabeheerder!

Ben jij een tennis-/padelliefhebber, een echte aanpakker en voel je je helemaal thuis in de horeca? Lees dan vooral verder!

Wie zijn we?

LTV Berlicum is een gezellige vereniging met zon 1100 leden, die van jong tot oud naar onze club komen om te trainen, competitie te spelen of gewoon lekker een balletje te slaan. Onze clubagenda staat vol mooie evenementen, die door actieve commissies worden georganiseerd. Zo behoren onze open toernooien tot de drukbezochtste tennisevenementen van de regio! Ons park ligt op een mooie locatie in Berlicum en er zijn plannen om ook het horecapaviljoen te moderniseren: bar en keuken, en een mooi terras dat uitzicht zal bieden op in totaal 14 tennisbanen - binnen en buiten - en ook padelbanen in de nabije toekomst .

Wat verwachten we van je?

Uiteraard heb je alle vereiste horecadiplomas en vergunningen, en heb je verstand van ondernemen: je kunt ons horecapaviljoen succesvol exploiteren en je hebt een plan en toekomstvisie. Je hanteert daarbij ruime openingstijden, die zoveel mogelijk aansluiten bij de aanwezigheid van onze leden, en je vindt het belangrijk dat het horecapaviljoen en het terras er sfeervol bij liggen.
Verder heb je gevoel voor het verenigingsleven: als bindende factor tussen leden en bestuur heb je goed zicht op wat er speelt, en ben je bereid om actief mee te denken en handelen bij het dagelijkse reilen en zeilen.
Bovenal vind je het leuk om hét gezicht van onze club te zijn: je bent enthousiast over onze sport, en je hebt een professionele en gastvrije houding ten opzichte van onze leden en gasten die het park bezoeken. Zij kunnen bij jou terecht als er vragen zijn, en natuurlijk voor lekker eten en drinken!

Wat hebben we jou te bieden?

Een gezellige sfeer binnen een bloeiende vereniging, die nog altijd groeiende is, met een binnenkort geheel gemoderniseerde locatie.
Betrokken commissies die graag met je samenwerken om clubevenementen tot een succes te maken. Je eigen input wordt daarbij zeer gewaardeerd!
De mogelijkheid om naast clubactiviteiten ook andere cateringactiviteiten op het horecapaviljoen te verzorgen.
Ingangsdatum is in overleg. Ons park is gedurende het gehele jaar open m.u.v. feestdagen en draait naast personeel ook met barvrijwilligers.

Is dit de fulltime baan voor jou?

Als je je interesse kenbaar wilt maken voor deze vacature kun je tot uiterlijk 21 februari 2021 je motivatie en cv sturen naar Robert Maasdijk



Locatie

Stichting Exploitatie Tennispaviljoen Berlicum
5258TH Berlicum Noord-Brabant NL