PoloLife

Contact, telefoonnummer, adres & vestigingen.

PoloLife
  • PoloLife
  • Beverwijk, Noord-Holland

Het kopen van een leuke auto die bij jou en je leven past is ingewikkeld en lastig. Er is geen overzichtelijk aanbod, je moet keer op keer naar een saaie showroom of garage, je weet niet of je de verkoper kunt vertrouwen en vind je eenmaal de auto die je wilt, dan heb je er geen geld voor en al helemaal geen zin in de administratieve rompslomp. Je ziet door de bomen het bos niet meer en het enige wat jij wilt is rondrijden in je Volkswagen Polo.

Met PoloLife gaan wij hier verandering in brengen. PoloLife is een nieuw, revolutionair platform, en de eerste échte car community die draait om jou en je Polo. Bij PoloLife kun je online je tweedehands Polo bekijken, vergelijken en bestellen. PoloLife is volledig digitaal (maar met een Xperience store voor dat kleine beetje extra) en regelt alles voor je; verzekering, overzetten van je kentekenen en garantie. Daarbij kun je gebruikmaken van alle voordelen die een community biedt en heb je voordeel bij aanvullende diensten zoals car wrapping, carwash en onderhoud. Je kunt erop los socializen met andere Polo-rijders en met de mobiliteitspas kun je tanken, parkeren, deelnemen aan te gekke events.

Dankzij onze digital community koop je makkelijker, maar gebruik je ook makkelijker dan ooit een Polo, mét garantie, tegen de beste prijs en op de meest betrouwbare manier. Tegen jouw voorwaarden.



Locatie

PoloLife https://cdn.werkzoeken.nl/logo_groot/e311d0174f9c67ba0c5af5e1f4562fb4d7adab1853c37921.jpg https://cdn.werkzoeken.nl/logo_groot/e311d0174f9c67ba0c5af5e1f4562fb4d7adab1853c37921.jpg
1948NT Beverwijk Noord-Holland NL