Matthijssen Flexwerken

Contact, telefoonnummer, adres & vestigingen.

Matthijssen Flexwerken
  • Matthijssen Flexwerken
  • Tilburg, Noord-Brabant

Wij zijn een laagdrempelig uitzend- en detacheringbureau.
Vanuit Tilburg bedienen wij verschillende opdrachtgevers door het hele land. Wij bieden werkgevers concrete oplossingen voor hun specifieke personeelsvraag, en zoeken voor kandidaten naar kansen en uitdagingen op de arbeidsmarkt. Dat doen wij op basis van een persoonlijke benadering en een berg aan kennis en ervaring.

Onze laagdrempeligheid is natuurlijk een bewuste keuze. Gewoon omdat het past bij de bedrijfscultuur, ambities, missie en visie van Matthijssen Flexwerken. Wij gaan tot het uiterste als het gaat om de juiste match te vinden tussen werkgever en werknemer. Wij bemiddelen in banen op ieder niveau en binnen elke branche. Of het nu gaat om de industrie, techniek, logistiek of bouw. Het daarbij zowel om dagjeswerk en tijdelijke banen, als om langlopende trajecten met een beoogde vaste aanstelling.

Arbeidsbemiddeling is onze passie en dat doen wij vooral op een persoonlijke manier. Wij geloven in het bouwen en onderhouden van onze relaties. Wij willen onze opdrachtgevers en de kandidaten écht kennen. Ons werk houdt dan ook niet op na het maken van de juiste match; we streven naar blijvende tevreden werkgevers en blije kandidaten. Daarom kiezen wij voor overzicht en korte lijnen doormiddel van persoonlijke contacten met duidelijke afspraken.



Locatie

Matthijssen Flexwerken https://cdn.werkzoeken.nl/logo_groot/a32458e8255a8b58ba3af4a74af3732eef79c7901dfd59e3.png https://cdn.werkzoeken.nl/logo_groot/a32458e8255a8b58ba3af4a74af3732eef79c7901dfd59e3.png
5048AC Tilburg Noord-Brabant NL