ATENSUS advies- en ingenieursbureau

Contact, telefoonnummer, adres & vestigingen.

ATENSUS advies- en ingenieursbureau
  • ATENSUS advies- en ingenieursbureau
  • Meppel, Drenthe

ATENSUS is een organisatie die waarde hecht aan ontwikkeling. Wij zijn nieuwsgierig naar wat er in de wereld speelt; innovaties en grote uitdagingen op gebied van bijvoorbeeld de energietransitie of klimaatadaptie. Het is voor ons een aangename uitdaging om te zoeken naar de efficiƫnte oplossingen voor deze vraagstukken. Die nieuwsgierigheid is ook intern gericht, op ieder individu; wie ben jij, wat zijn je dromen en wat zijn uitdagingen die je aan wilt grijpen? Vanuit deze houding zijn wij bijvoorbeeld samen gaan sporten en maakt iedereen, onder begeleiding van een coach, een ambitieplan. Wij zetten ontwikkeling centraal om zo de beste versie van onszelf te kunnen zijn in ons contact en in de uitvoering van onze projecten. Binnen het team is iedereen verantwoordelijk voor zijn of haar eigen taken. Dit vraagt een grote mate van zelfstandigheid, wij verwachten dat je in staat bent om verantwoordelijkheid te dragen voor jouw werkzaamheden. Tijdig escaleren indien zaken anders lopen dan verwacht en je durven uitspreken horen hier ook bij. Wij zijn een hecht team waar we elkaar aanmoedigen om altijd te blijven leren, ook van de fouten die gemaakt worden.

Wij leveren diensten in de volle breedte van het vak, wat betekent dat we ons met bruggen, riolering, (auto)wegen, waterwegen, waterschapswerken en natuurontwikkeling bezighouden.

Wij hebben momenteel plek in onze organisatie voor meerder werkvoorbereiders. Herken jij jezelf in de omschrijving van de organisatie en wil je onderdeel uitmaken van ons team? Neem dan contact met ons op!



Locatie

ATENSUS advies- en ingenieursbureau https://cdn.werkzoeken.nl/logo_groot/439fa16d035d37ee0ab33bfe0c1183d65890026bbac9146c.jpg https://cdn.werkzoeken.nl/logo_groot/439fa16d035d37ee0ab33bfe0c1183d65890026bbac9146c.jpg
7942JE Meppel Drenthe NL