Dimpekt B2B Online Marketing

Contact, telefoonnummer, adres & vestigingen.

Dimpekt B2B Online Marketing
  • Dimpekt B2B Online Marketing
  • Woerden, Utrecht

Over Dimpekt

Dimpekt is een startup die de B2B online marketing voor haar klanten transformeert. Bij Dimpekt draait alles om het generen van leads voor onze klant. Met een focus op de klant van de klant, creëert Dimpekt een lead gedreven online marketing strategie voor haar klanten. Altijd resultaat gedreven. Dimpekt gaat ongekende hoogtes bereiken, de vraag is of jij onderdeel wil gaan worden van dit avontuur. Ik ben Thom van der Kleij, oprichter van Dimpekt en ik ben gefascineerd door de mogelijkheden van B2B online marketing. Het werkt! Klanten zijn enthousiast en de opdrachten zijn er.

Wat vraag ik van een digital advertising specialist?

Een digital advertising specialist bij Dimpekt beschikt over een brede basiskennis op online marketing gebied. Heeft daarnaast operationele ervaring (minimaal 1 jaar) met het opzetten, beheren en optimaliseren van online campagnes, kan hoog-over meedenken met klanten en heeft een strategisch, data-gedreven inzicht. Er wordt gewerkt met concrete en harde KPIs en dat maakt een gezonde kritische houding, daadkrachtig handelen en pro activiteit een absolute pré. Als sparringpartner voor zowel de klant als je collega ben je bovendien communicatief vaardig. Kortom: Je kunt op de stoel van de klant gaan zitten en hen bieden wat ze zouden moeten willen, ook al hebben ze dit (nog) niet gevraagd. Je helpt opdrachtgevers met hun groei.

Belangrijke skills voor deze functie:

ervaring met het opzetten en optimaliseren van kwalitatief hoogwaardige advertising campagnes (social, SEA, display, video)
ervaring met Google tag manager en Google data studio
zelfstandig kunnen werken, een groot verantwoordelijkheidsgevoel en initiatief tonend (je zal nog veel on the job gaan leren)
geen 9-5 mentaliteit
sterk cijfermatig inzicht en het vermogen tot het analyseren van data
sociaal vaardig
een gezonde set waarden en normen
intrinsieke motivatie om je eigen groeipad in te vullen
Type klanten waar je voor gaat werken

Type klanten: B2B
Type organisaties: MKB
Doelstellingen van onze opdrachtgevers: groei optimalisatie van omzet, leads, bereik, impact conversie
Wanneer heb je een pré in het sollicitatietraject?

Heb je het idee dat deze functie héél goed bij je kan passen maar mis je bijvoorbeeld op een bepaald vlak enige werkervaring. Lees dan tch verder. Mogelijk loop ik anders dé ideale collega mis en dat zou zonde zijn toch?! Met onderstaande skills heb je een pré tijdens de sollicitatieprocedure:

ervaring met online media strategie
operationele ervaring met programmatic en social advertsing
projectmanagement ervaring
ervaring in business consultancy
ervaring met en kennis van, SEO en CRO
sales ervaring
Voor deze vacature zijn je verantwoordelijkheden

Graag zou ik hier een dag uit het leven van een Digital Advertising Specialist beschrijven. Maar omdat geen dag hetzelfde is kies ik ervoor om een lijstje met verantwoordelijkheden op te dreunen. Zo kun je een beeld krijgen van een gemiddelde dag bij Dimpekt.

het opzetten en optimaliseren van kwalitatief hoogwaardige advertising campagnes (social, SEA, feedkanalen, display, video en email)
Google Data Studio rapporten inrichten
online media strategisch adviseren
het waarborgen van een goede klant relatie
het vergaren en delen van nieuwe kennis in een branche die zich snel ontwikkelt
account management in de ruimste zin van het woord (géén harde sales. Onze sales vloeien alleen voort uit een onderbouwd klant advies)
op facilitair gebied: een koffietje halen voor collegas, de keuken netjes achterlaten etc.
op collegiaal vlak: weten hoe je een biertje tapt, een muziekje opzet op de vrijdagmiddagborrel, volledig jezelf kunnen zijn, etc.
Deze baan biedt je

En nu even serieus: Ik vraag veel maar ik heb ook veel te bieden! Dimpekt is namelijk een bedrijf met een eigen idee over wat een goede werkgever moet zijn. Het zou raar zijn om dat hier uit te leggen. Dt doe ik graag persoonlijk! Voor de functie van digital advertising specialist bied ik:

een marktconform salaris
werken bij een snel groeiende startup die ongekende hoogtes gaat bereiken
de allereerste werknemer van Dimpekt worden
25 vakantiedagen
een pak-vrije organisatie, een jasje op zijn tijd is voldoende
genoeg borrels en andere vermakelijke dingen
een frisse, open en eerlijke werkomgeving waar gezonde normen en waarden de regels vormen
Ben jij al ervaren op het gebied van digital advertising en wil je je verder ontwikkelen dan nodig ik je zeker uit om te solliciteren. Denk je de juiste ervaring en motivatie te hebben én wil je graag werken in een vlakke transparante organisatie, met veel zelfstandigheid, waar jouw inbreng nog écht wordt gewaardeerd en gebruikt, stuur dan je motivatie en CV naar [email protected].

Heb je vragen? Bel dan naar 06-11162064.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

B2B Online Marketeer

Woerden - HBO - 40 uur
Dimpekt B2B Online Marketing


Locatie

Dimpekt B2B Online Marketing https://cdn.werkzoeken.nl/logo_groot/8e0ef7d7722854fd6f724aac8f3744ec09bea90a40a5d4b2.png https://cdn.werkzoeken.nl/logo_groot/8e0ef7d7722854fd6f724aac8f3744ec09bea90a40a5d4b2.png
3442AC Woerden Utrecht NL