Timing Naaldwijk

Contact, telefoonnummer, adres & vestigingen.

  • Timing Naaldwijk
  • Naaldwijk, Zuid-Holland

De kracht van mensen die doen

Wij geloven in de kracht van mensen die doen! Niet zomaar, want we zijn al 25 jaar de specialist in uitvoerend werk op elk niveau. Werk in de productie, administratie, schoonmaak, logistiek, zorg, callcenters, overheid en commercie. En we blijven trots op onze roots. We willen uitvoerend werk en alles eromheen makkelijker, sneller en vooral slimmer organiseren.

Makkelijker, sneller en vooral slimmer organiseren

Voor onze flexkrachten halen we alles uit hun loopbaan. Bijvoorbeeld met een uniek matchproces, maar ook met handige tools en kennis. Voor onze opdrachtgevers zorgen we dat ze zo flexibel kunnen zijn als nodig is. Zo leveren we een belangrijke bijdrage aan hun succes. We zijn voor hen adviseur èn regisseur van de totale flexibele personeelsbehoefte.

Het verschil maken

Als bedrijf zijn we nuchter en werken we hard. Zo zijn we groot geworden. Maar we blijven altijd in beweging. Met de nieuwste technieken en slimme oplossingen die het verschil maken. Timing is onderdeel van de ADG-dienstengroep. Met meer dan 600 gemotiveerde medewerkers en een landelijk netwerk van vestigingen realiseren we ieder jaar groei en behoren we tot de top 5 van uitzendorganisaties. Wij doen!



Locatie

Timing Naaldwijk
2671GD Naaldwijk Zuid-Holland NL