Baggr

Contact, telefoonnummer, adres & vestigingen.

  • Baggr
  • Den Bosch, Noord-Brabant

Wie, wat, waar Baggr
Baggeren is het proces waarbij troebel water helder wordt gemaakt en zorgt voor verdere groei van flora en fauna. En dat is precies wat we bij Baggr doen.

Vanuit Baggr gaan we binnen organisaties tot op de bodem op zoek naar al het moois dat het merk te bieden heeft. Vanuit de kracht van de organisatie en de mensen. Helder krijgen waar het voor staat. Advies geven over hoe het uit te dragen. Samen met medewerkers. Om klanten aan te trekken en fan te maken. Dat doen we met veel energie en vanuit een persoonlijke insteek. Altijd gericht op resultaat.

Vanuit onze eigen ontwikkelde methodiek van graven, gronden en groeien, en de inzet van merk, marketing en communicatie leggen we zo een vruchtbare basis voor de groei van elke organisatie.

Groeien. Klanten vinden. Klanten behouden. Meer omzet maken. Marges verbeteren. De concurrentie voorblijven. Talent vinden en binden. Het zijn de uitdagingen waar ieder bedrijf dag in dag uit mee bezig is. En het zijn de uitdagingen waar wij blij van worden.



Locatie

Baggr
5222AE Den Bosch Noord-Brabant NL