ACTIVV

Contact, telefoonnummer, adres & vestigingen.

ACTIVV
  • ACTIVV
  • Heerlen, Limburg

Gemotiveerd en gekwalificeerd personeel maakt het verschil bij ieder bedrijf. Een fijne baan zorgt voor veel voldoening en laat de talenten van werknemers tot bloei komen. Deze twee werelden bij elkaar brengen in een arbeidsmarkt die altijd dynamisch is. Dat is waar de professionals van ACTIVV s morgens vroeg voor opstaan en voor naar hun werk gaan. ACTIVV is uiteraard aangesloten bij de NBBU en SNA gecertificeerd.

Om voor onze klanten de juiste man of vrouw te vinden. En om de kandidaat die job te vinden waar deze al zo lang naar op zoek bent. Hoe we dat doen? Door heel goed te luisteren. Naar HR managers, directeuren en ambitieuze ondernemers. Maar ook naar de potentiƫle medewerkers die de werkgevers zoeken. Want alleen door goed te luisteren en de juiste vragen te stellen kunnen we vraag en aanbod naar werk perfect op elkaar laten aansluiten. En dat doen we inmiddels al meer dan 10 jaar met veel succes, plezier en overtuiging. Dat is waar ACTIVV sterk in is: GETTING THE JOB DONE.

Vanuit onze kantoren in Heerlen, Sittard, en Maastricht werken de professionals van ACTIVV iedere dag bevlogen aan het volbrengen van deze taak. Ze houden de vinger aan de pols bij werkgevers en scannen voortdurend de markt af naar de beste sollicitanten die open staan voor een nieuwe uitdaging. Maatwerk staat centraal bij ACTIVV. Iedere vacature is anders, iedere opdrachtgever heeft zijn eigen wensen, maar ook elke kandidaat is uniek.

Meewerkend voorman/ploegleider logistiek-productie

Heerlen - LBO/VMBO - 40 uur
ACTIVV


Locatie

ACTIVV https://cdn.werkzoeken.nl/logo_groot/fca146edbe3dd5661685855229c53b20a6899fa4abdb234c.png https://cdn.werkzoeken.nl/logo_groot/fca146edbe3dd5661685855229c53b20a6899fa4abdb234c.png
6417BJ Heerlen Limburg NL