Mandala Yoga

Contact, telefoonnummer, adres & vestigingen.

  • Mandala Yoga
  • Bleiswijk, Zuid-Holland

Ben jij iemand die makkelijk zelfstandig kan werken en het niet erg vindt om je werkzaamheden zonder collegas uit te voeren? Vind je het leuk om je eigen tijd in te kunnen delen? Ben jij er klaar voor om eigenhandig social media projecten op te zetten

Ben jij die creatieve online duizendpoot die moeiteloos de juiste content voor een merk weet te maken? en beschik je over skills om deze beelden te editen en te bewerken? Voel je jezelf thuis in de yoga en wellness wereld en zit je vol nieuwe ideeën? Dan is dit misschien de perfecte stage voor jou.

Met deze stage kun je laten zien wat jij in je mars hebt.

Als stagiair Social Media en Online Marketing ga jij content maken voor een internationaal yoga therapie platform en een sieradenlijn. Daarnaast ga je het profiel van de oprichter branden in binnen- en buitenland. Tijdens jouw stage staan we open voor nieuwe ideeën en initiatieven en wordt er een proactieve houding van je verwacht. Wat je niet weet kun je vinden en uitzoeken.

Deze stagevacature is met name geschikt voor iemand die in staat is om zelfstandig te werken en het leuk vindt om eigen tijd in te kunnen delen. Je werkt vanuit huis en dus niet in een kantoor met collegas. Een basis van vertrouwen dat je je werkzaamheden uitvoert is dus van groot belang. Daarnaast is het nodig om voldoende kennis te hebben van de huidige wijze van marketing en promotie via diverse social mediakanalen en advertenties kunt creëren via facebook en google.

Wij zijn een klein en persoonlijk bedrijf en vinden het belangrijk dat je jezelf wilt inzetten voor iets dat nog moet groeien en ontwikkelen. Dit is een grote verantwoordelijkheid maar daar zal je dan ook de vruchten van plukken en in de toekomst kunnen laten zien dat je zelfstandig succesvol een internationaal social mediakanaal hebt opgezet. Daarnaast is het van groot belang dat je voldoende kennis bezit over de Engelse taal.

Voornaamste werkzaamheden
je bent verantwoordelijk voor de social media planning en uitvoering
het bedenken en uitvoeren van (digitale) mediacampagnes (e-mail, content marketing)
je zorgt voor de opmaak van content
je levert creatieve input bij brainstormsessies
je helpt mee bij dagelijkse werkzaamheden

Wat we zoeken
hbo-student met een relevante opleiding
je hebt een uitstekende beheersing van de Nederlandse en Engelse taal
je passie is mensen via social media enthousiast te maken voor een product of dienst
ervaring met Photoshop is een pre
kennis van Wordpres is een pre
je bent communicatief sterk, zelfstandig en positief ingesteld
je hebt commercieel inzicht, bent creatief en hebt oog voor detail
je hebt gevoel voor taal humor en schrijft passende teksten bij het beeld en de producten

Praktische zaken
startdatum zsm
voor een periode van minimaal 4 maanden
minimaal 4 dagen per week beschikbaar
liefst woonachtig in omgeving Lansingerland
stagevergoemandalayoga.nlding is marktconform
Bij afronding naar tevredenheid een bonus van 500

Je werkt voornamelijk vanuit huis/eigen gekozen locatie. Wel zullen er momenten zijn dat we (afhankelijk van de Covid regels) afspreken voor bijvoorbeeld een fotoshoot, video opnames of brainstormsessie. Je krijgt, buiten de vaste online meetings/afspraken om, de mogelijkheid om je eigen tijd in te delen zolang je er voor zorgt dat de posts en advertenties op afgesproken moment en in goede kwaliteit zijn afgerond.



Locatie

Mandala Yoga
2665RB Bleiswijk Zuid-Holland NL