Bea Zorg

Contact, telefoonnummer, adres & vestigingen.

  • Bea Zorg
  • Amsterdam, Noord-Holland

Bea Zorg is een kleinschalige zorginstelling die intensieve zorg op maat biedt aan mensen met een (licht) verstandelijke beperking of bijkomende psychiatrische en/of gedragsproblematiek. Dit doen wij voornamelijk binnen één van onze fase woningen. Bea Zorg richt zich op het bieden van ondersteuning om zorgvragers zo zelfredzaam mogelijk te laten leven en daarnaast binnen hun mogelijkheden deelnemen aan de maatschappij zoals eenieder daar recht op heeft.
Het gaat om intensieve zorg gericht op alle leefgebieden die is afgestemd op de hulpvraag van de zorgvrager, rekening houdend met de mogelijkheden en beperkingen en de fase waarbinnen zij bevinden.
Door samenwerking en een goede afstemming op de individuele begeleidingsbehoefte van de zorgvrager ondersteunen wij hen op een zo volwaardig mogelijke wijze deel te nemen aan de maatschappij. Ons uitgangspunt is dat mensen zich zo goed als mogelijk verder kunnen ontwikkelen waarbij er zo compleet mogelijk in hun primaire basisbehoeften wordt voorzien. Eigen regie en keuzevrijheid van de zorgvragers bij het nemen van beslissingen staan bij Bea Zorg hoog in het vaandel. De ervaring leert dat onze zorgvragers gemotiveerder zijn om met professionele begeleiding samen te werken als zij de betrokkenheid voelen dat er gericht wordt op de positieve ontwikkeling richting zelfstandigheid. Wij bieden zorg op maat, dit betekent dat we flexibel zijn en altijd klaarstaan voor onze zorgvragers.



Locatie

Bea Zorg
1069SE Amsterdam Noord-Holland NL