FlexSamen

Contact, telefoonnummer, adres & vestigingen.

FlexSamen
  • FlexSamen
  • Amsterdam, Noord-Holland

FlexSamen is een uitzendbureau dat zich onderscheidt door 15 jaar ervaring binnen de arbeidsbemiddeling. We vinden het belangrijk dat wij iets terugdoen voor de maatschappij en zijn er trots op dat dit lukt.

Bij FlexSamen geloven we dat wij de wereld samen beter kunnen maken. We handelen Maatschappelijk Sterk en dragen jaarlijks een bijdrage af aan Only Friends , een sportclub speciaal voor kinderen en jongeren met een beperking. We vinden het belangrijk om samen te werken met bedrijven die maatschappelijk verantwoord ondernemen, maar andere opdrachtgevers zijn bij ons ook van harte welkom.

Als je doet wat je leuk vindt, hoef je nooit meer te werken. Mahatma Ghandi

Bij FlexSamen staat werkplezier hoog in het vaandel. Werkzoekenden kunnen reageren op vacatures op de site middels een open sollicitatie of reactieformulier. Ook opdrachtgevers kunnen zich aanmelden via de site. Ons aanbod is groot en divers: er zijn banen beschikbaar in verschillende branches.

Wat maakt FlexSamen uniek?
Een uitzendbureau met meer dan 15 jaar ervaring in arbeidsbemiddeling.
Persoonlijke begeleiding en coaching voor kandidaten.
Verschillende opleidingsmogelijkheden binnen de Flex Academy, denk hierbij aan omscholing, een cursus of een opleiding.
We doen graag iets terug voor de maatschappij, het liefst samen met de kandidaat en opdrachtgever.



Locatie

FlexSamen https://cdn.werkzoeken.nl/logo_groot/1dfc3cf763f0cc63e838029ec8c2f398e0bcf2dc2d863ed1.png https://cdn.werkzoeken.nl/logo_groot/1dfc3cf763f0cc63e838029ec8c2f398e0bcf2dc2d863ed1.png
1043NX Amsterdam Noord-Holland NL