Goudsmit Magnetic Systems

Contact, telefoonnummer, adres & vestigingen.

  • Goudsmit Magnetic Systems
  • Waalre, Noord-Brabant

Goudsmit Magnetics is al drie generaties een toonaangevend wereldwijde fabrikant en leverancier van magneten en magneetsystemen voor de automotive-, food-, recycling-, metaal-, farmaceutische, offshore-, chemische en aerospace-industrie.

Sinds 2017 is Goudsmit Magnetics een zelfsturende organisatie; we werken zonder managers naar onze strategie en daarbij behorende doelen toe, en stimuleren persoonlijk leiderschap. Onze collegas hebben de vrijheid om autonoom naar hun doelen toe te werken. Ze worden uitgedaagd om initiatief en verantwoordelijkheid te nemen. Fouten maken mag, want daar leren we van.

Nu, in 2020, is Goudsmit Magnetics toe aan een volgende stap: naast de zelfsturing implementeren we de 3458-systematiek (www.3458.nl) om ng meer duidelijkheid te creƫren over welke kant we op willen en hoe we daar denken te komen. Hiertoe is het bedrijf opgedeeld in een 7-tal logische Clusters.

De Cluster Operations van Goudsmit Magnetics is het paradepaardje van het bedrijf en telt ca. 50 vakkrachten. Om deze medewerkers te faciliteren en te coachen bij het innoveren van de productieprocessen en het behalen van productie doelstellingen is Goudsmit Magnetics op zoek naar een fulltime leider (m/v)



Locatie

Goudsmit Magnetic Systems
5582HA Waalre Noord-Brabant NL