El-con Powergrid Solutions

Contact, telefoonnummer, adres & vestigingen.

  • El-con Powergrid Solutions
  • Wateringen, Zuid-Holland

EL-CON, Powergrid Solutions b.v. levert en vervaardigt al meer dan 45 jaar componenten voor een grote verscheidenheid aan afnemers.

Van elektrotechnische verbindingen voor de bovenleiding van treinen tot 380 kV installatiemateriaal. EL-CON heeft zich sinds 2000 ontwikkeld van handelsonderneming tot een belangrijke speler in het toeleveren van complete , montage klare systemen en componenten ten behoeve van hoogspanningsinstallaties. Het lassen van busbars is hier onderdeel van.

Ook is EL-CON een belangrijke toeleverancier van voorbewerkt montage klaar koperwerk ten behoeve van laagspannings- en middenspanningsverdelingen en panelen. Eigen productie is dan ook een zeer belangrijk onderdeel van onze omzet.

Voor wat betreft de handelskant van de onderneming heeft EL-CON zich de afgelopen jaren meer en meer gespecialiseerd op de toelevering van unieke , gecertificeerde, producten ten behoeve van de spoorwegen.
We hebben ons de afgelopen jaren meer en meer toegelegd op die gebieden waarin we denken te excelleren, namelijk in het vervaardigen van elektrische verbindingen voor hoog- en laagspanning en het leveren van de hierbij behorende producten. Sinds oktober 2016 zijn wij business partner van Mitsubishi electric en verkopen wij o.a. Laagspanningsvermogenschakelaars die worden gebruikt voor de bescherming van bedrading en als kortsluitbeveiliging in laagspanningscircuits.

Al sinds 1933 ontwerpt en ontwikkelt Mitsubishi Electric dergelijke onderbrekers, waarbij de nieuwe WS-V World-serie het meest recente voorbeeld is. Het assortiment is perfect voor zowel stroomvoorziening als OEM-markten.



Locatie

El-con Powergrid Solutions
2292JJ Wateringen Zuid-Holland NL