Byzz

Contact, telefoonnummer, adres & vestigingen.

  • Byzz
  • Hoevelaken, Gelderland

Het is best byzzonder die persoonlijke aandacht hoor ik vaak terug van kandidaten. Zo enthousiast zijn ze. Omdat ik altijd op zoek ben naar de beste match ben ik een bezige bij, maar wel voor iedereen bereikbaar. Ga je bijvoorbeeld op voor een eerste gesprek dan kun je gerust een appje van mij verwachten. Of nog even snel bellen om wat te checken. Recruitment is een vak wat bestaat uit persoonlijk contact.

Ben je trouwens op deze website gekomen uit nieuwsgierigheid? Of omdat je op zoek bent naar een nieuwe uitdaging en een leuke baan? Daar ben ik dan weer benieuwd naar. Want volgens mij begint jouw volgende stap bij het vertrouwen dat er iemand is die elke dag voor jou zijn of haar best doet. En niet omdat je alleen maar weet dat je ergens in een kaartenbak staat. Of dat jouw CV alleen op kenmerken wordt gekoppeld aan de marktvraag.

Ben je op zoek naar iets in de buurt van je woonplaats of juist ergens anders? Wil je een drogisten-opleiding volgen? Waarom spreek je vijf talen? Ben je apotheker, maar ligt je passie meer bij kwaliteitsmanagement? Waarom kom je niet verder bij je huidige werkgever? Wat heb je eigenlijk altijd het liefst willen doen? Zomaar vragen die je niet met kunstmatige intelligentie oplost, of die standaard door die grote bureaus aan je worden gevraagd bij een intake. We willen jouzelf graag leren kennen. Want alleen zo weten we wat jou echt drijft en waar je echt happy van wordt. Nog steeds nieuwsgierig? Bel of mail me gerust ik zie uit naar je positieve reactie!



Locatie

Byzz
3871KM Hoevelaken Gelderland NL