Q-POINT RECRUITMENT

Contact, telefoonnummer, adres & vestigingen.

Q-POINT RECRUITMENT
  • Q-POINT RECRUITMENT
  • Nieuw-Vennep, Noord-Holland

OVER Q-POINT RECRUITMENT
UW PARTNER IN ARBEIDSBEMIDDELING
Q-Point Recruitment is een nationaal arbeidsbemiddelingsbureau, gericht op professionals met een MBO-, HBO-, Bachelor-, Master- -titel. We zijn al sinds 2008 actief in de arbeidsbemiddeling en inmiddels uitgegroeid tot een toonaangevende nationale speler voor de invulling van zowel tijdelijke als vaste functies.

Onze missie is om toonaangevende recruitment service te bieden aan onze kandidaten en klanten en stellen de wensen en ambities altijd centraal en zorgen voor de ideale match.
Het succes en de kracht van Q-Point Recruitment komt voort uit de vanuit passie, intrinsieke motivatie, persoonlijk contact, gedrevenheid en professionaliteit.

Onze consultants zijn ervaren en gespecialiseerd in één of meerdere functiegebieden of branches. In combinatie met hun persoonlijke betrokkenheid, zijn zij een uitstekende carrière coach voor kandidaten om hen te begeleiden bij het maken van een volgende stap, in elke fase van hun carrière (van ambitieuze starter tot ervaren director). Voor onze opdrachtgevers zijn de consultants een professionele sparringpartner en adviseur voor alle wervingsvraagstukken.



Locatie

Q-POINT RECRUITMENT https://cdn.werkzoeken.nl/logo_groot/4a070ffdf4c2e98d050c8b5abfed69aab656d66f0db2ff46.png https://cdn.werkzoeken.nl/logo_groot/4a070ffdf4c2e98d050c8b5abfed69aab656d66f0db2ff46.png
2151JK Nieuw-Vennep Noord-Holland NL