Allerzorg Support

Contact, telefoonnummer, adres & vestigingen.

  • Allerzorg Support
  • Woerden, Utrecht

Bij Allerzorg verlenen we specialistische zorg thuis. Van jong tot oud, in elke levensfase en bij de meest uiteenlopende zorgvragen. We doen dit met aandacht en respect voor onze cliƫnten, maar ook voor elkaar. Bij Allerzorg kijken we naar de mens, niet naar het nummer. En dat horen we terug van onze medewerkers, die met veel plezier bij ons werken. Maar er is nog iets wat ons onderscheidend maakt.

Als (toekomstig) zorgverlener weet jij als geen ander: de mooiste zorg wordt geleverd op de plek waar je je veilig en vertrouwd voelt. Gewoon thuis, daar waar je het liefste bent. Als zorgverlener bij Allerzorg kom je dus bij mensen thuis. Je maakt onderdeel uit van hun omgeving, bouwt een vertrouwensband op en weet wat er speelt in hun leven. Maar dat is niet alles!

Specialistische zorg thuis vraagt om deskundigheid. Om doorzettingsvermogen en inzicht. En boven alles: een wil om op volle kracht vooruit te gaan. Om te innoveren en ondernemen dus. En dat doen we dan ook volop. Samen met al onze collegas zetten we ons elke dag opnieuw in om de beste zorg te verlenen. Niet alleen met aandacht en respect voor onze cliƫnten, maar ook met innovatieve oplossingen en methoden.



Locatie

Allerzorg Support
3441BZ Woerden Utrecht NL