LaRock Werkt

Contact, telefoonnummer, adres & vestigingen.

LaRock Werkt
  • LaRock Werkt
  • Roelofarendsveen, Zuid-Holland
LaRock Werkt vacatures

LaRock Werkt is gespecialiseerd in werving selectie van vast personeel. Dankzij onze expertise en uitgebreid netwerk kunnen wij snel geschikte kandidaten aanleveren. Samenwerken met LaRock Werkt betekent dat u samenwerkt met een bureau wat service hoog in het vaandel heeft staan.

Wij werven kandidaten op MBO-, HBO-, en WO-werk- en denkniveau voor opdrachtgevers in uiteenlopende branches. Van Financieel tot Techniek en van Sales tot Logistiek.Het team van LaRock Werkt heeft jarenlange ervaring in werven, selecteren en uitzenden van personeel. Creatief en ondernemend als we zijn staan we u bij het wervingsproces graag bij.

Ons uitgangspunt is altijd dat kandidaten niet alleen goed in het gevraagde profiel passen maar ook qua persoonlijkheid een goede match zijn. Onze kracht? We communiceren duidelijk, schakelen snel en zijn doortastend met een positieve instelling. no cure no pay Alle kosten zijn voor onze rekening. Wij brengen pas een fee in rekening als een door LaRock Werkt aangedragen kandidaat bij u in dienst treedt. De fee bedraagt een percentage van het totale brutojaarsalaris dat de kandidaat toekomt. Hebben wij geen geschikte kandidaat voor u kunnen vinden? Wij brengen u dan niets in rekening.

LaRock Werkt | Wij zijn steengoed in arbeidsbemiddeling!

CNC Frezer

Roelofarendsveen - MBO - 40 uur
LaRock Werkt

HR-ADVISEUR

Amstelveen - HBO - 40 uur
LaRock Werkt

COMMERCIEEL MEDEWERKER BINNENDIENST

Mijdrecht - MBO - 40 uur
LaRock Werkt

ADMINISTRATIEF MEDEWERKER EXPORT

Aalsmeer - MBO - 40 uur
LaRock Werkt

MEDEWERKER MARKETING EN COMMUNICATIE

Mijdrecht - MBO - 40 uur
LaRock Werkt
LaRock Werkt vacatures

Locatie

LaRock Werkt https://cdn.werkzoeken.nl/logo_groot/0929ae7ba7305d3add8830a0c772a6f118242fdacba0115c.png https://cdn.werkzoeken.nl/logo_groot/0929ae7ba7305d3add8830a0c772a6f118242fdacba0115c.png
2371CP Roelofarendsveen Zuid-Holland NL