HAC Harvey

Contact, telefoonnummer, adres & vestigingen.

  • HAC Harvey
  • Waalre, Noord-Brabant

Functieomschrijving
Staat kwaliteit voor jou hoog in het vaandel en wil jij klanten de beste fietsbeleving bezorgen? Ben jij de fietsenmaker die wij zoeken? Lees dan snel verder!

Voor een opdrachtgever in de Aalst Waalre zijn op zoek naar een fietsenmaker. Als fietsenmaker zorg je voor het rijklaar maken van de verkochte fietsen/e-bikes. Je voert onderhoud uit en je verzorgt alles met betrekking tot de reparaties aan de fietsen/e-bikes (aannemen, afrekenen en uitgeven). Daarnaast sta je tussen het werk door in de winkel om fietsen/accessoires te verkopen. En een passend advies te geven aan de klanten.

Over het bedrijf

Wij zijn een klein en jong bedrijf waar de gezelligheid binnen het bedrijf belangrijk is, zodat we altijd met plezier gaan werken!

Wat wij bieden

Wij bieden je een fulltime baan in een goed draaiend bedrijf. Je werkdagen zijn van dinsdag tot en met zaterdag. Door de weeks werk je van 09:00 uur tot 18:00 uur en op de zaterdag werk je van 09:00 16:00 uur. Het salaris is gebaseerd op je kennis en ervaring. Bij bewezen diensten ligt een vast contract in het vooruitzicht. Ben jij de Fietsenmaker die wij zoeken? Dan zien wij graag snel jou sollicitatie tegemoet!

Functie-eisen

ervaring met de reparatie van (sport) fietsen en e-bikes
technisch inzicht
klantgerichte instelling



Locatie

HAC Harvey
5582JZ Waalre Noord-Brabant NL