Xtra welzijn

Contact, telefoonnummer, adres & vestigingen.

Xtra welzijn
  • Xtra welzijn
  • Den Haag, Zuid-Holland

Ieder mens telt mee. Ieder mens moet mee knnen doen in onze samenleving. Dagelijks zijn honderden professionals keihard aan het werk om inwoners hierbij te ondersteunen.

Xtra is opgericht om ervoor te zorgen dat die professionals zich volledig kunnen focussen op de mensen die hun hulp nodig hebben. Als koepel van zes organisaties in regio Haaglanden bundelt Xtra praktische werkzaamheden op het gebied van bedrijfsvoering. Nog belangrijker is echter dat deze samenwerking ook kennisuitwisseling, kruisbestuiving en innovatie mogelijk maakt.

Dit maakt het mogelijk om inwoners in samenhang te helpen in elke levensfase en op tal van gebieden. Van advies bij ongewenste zwangerschap tot ondersteuning van ouderen. Van een loket voor jonge moeders tot maatschappelijk werk. Van voorschoolse educatie tot activiteiten in de wijk. Van laagdrempelige informatie voor jongeren tot intensieve begeleiding van woongroepen. Van begeleiding van mensen met een beperking tot schoolmaatschappelijk werk

Samen zetten de medewerkers van Mooi welzijn, Zebra welzijn, Voor welzijn, Xtra Plus, JongLeren en MEE ZHN zich in voor mensen die het (even) niet alleen kunnen.



Locatie

Xtra welzijn https://cdn.werkzoeken.nl/logo_groot/db25b94915e0517bcfaad06b0f3e483b1cde5c88b9b44df1.png https://cdn.werkzoeken.nl/logo_groot/db25b94915e0517bcfaad06b0f3e483b1cde5c88b9b44df1.png
2544EB Den Haag Zuid-Holland NL