BNS People

Contact, telefoonnummer, adres & vestigingen.

BNS People
  • BNS People
  • Harderwijk, Gelderland

BNS People is een professionele uitzendorganisatie; met kernwaarden als betrouwbaarheid, snelheid en kwaliteit stellen wij ons graag aan u voor!
Onze grootse uitdaging en opdracht is een optimale dienstverlening voor onze klanten te combineren met goed werkgeverschap voor onze uitzendkrachten.
BNS People is uw specialist in zowel Nederlandse als buitenlandse arbeidskrachten.
Met wervings- en selectiekantoren in Nederland, Duitsland en Polen beschikken wij over een breed geselecteerd personeelsbestand.

Behalve het inzetten van personeel op uitzendbasis, kunnen we ook Werving Selectie opdrachten voor u uitvoeren.
Ook daarbij staan kwaliteit, snelheid en betrouwbaarheid hoog in t vaandel.
Nadat we het bedrijf van de opdrachtgever goed hebben leren kennen, en een duidelijk beeld hebben van de medewerk(st)er die nodig is in het bedrijf, starten we het traject op.
Na een zorgvuldige selectie ontvangt de opdrachtgever de CVs en rapportages van onze gesprekken met de kandidaten, die door ons als de meest geschikten geacht worden.
De uiteindelijke keuze is uiteraard aan de opdrachtgever, maar door de zorgvuldige selectie door BNS People, kan het bedrijf er zeker van zijn dat de juiste mensen op de juiste plek kunnen worden ingezet.
Specialismen
Uitzenden, Inhouse-service, Pay-roll, HRM-dienstverlening, Detacheren, Werving Selectie



Locatie

BNS People https://cdn.werkzoeken.nl/logo_groot/4a9c9726c9ae49692c9000648f5c60d3_bns_people_logo_kleinjpg.jpg https://cdn.werkzoeken.nl/logo_groot/4a9c9726c9ae49692c9000648f5c60d3_bns_people_logo_kleinjpg.jpg
3846BV Harderwijk Gelderland NL