A. van Tilburg

Contact, telefoonnummer, adres & vestigingen.

A. van Tilburg
  • A. van Tilburg
  • Roosendaal, Noord-Brabant
A. van Tilburg vacatures

AVT is een technisch familiebedrijf met hart voor de zaak en haar klanten. Opgericht in 1966 door Arnold van Tilburg en zijn vrouw Bep van Tilburg-Snijders. AVT is uitgegroeid tot een bedrijf met 18 business units verdeeld over 8 locaties waarin 170 mensen werkzaam zijn.

AVT groep kent twee divisies, automotive en industrie. De automotive divisie houdt zich voornamelijk bezig met merkongebonden onderhoud aan trucks en trailers, banden en transportkoeling in de wegtransportsector. Een groothandel truck en trailer parts voor bedrijven die zelf repareren. Binnen de divisie kennen we ook 2-tal specialisaties. Een revisie afdeling voor cilinderkoppen en brandstof motoren en een afdeling voor de productie van cardanassen.

De industrie divisie is gespecialiseerd in de hydrauliek industrie voor o.a. offshore, civiel, infra en maritiem. Van service onderhoud tot engineering van nieuwe projecten tot het leveren van parts en hydrauliek slangen. Een moderne machine fabriek met CNC machnies en een aparte business unit voor lastechniek maken dat we een compleet dienstenpakket aan onze klant kunnen bieden.

Alle business units van de AVT groep hebben een gezamenlijk doel:
Het equipment van onze klanten kostenefficiënt laten bewegen door leidende business units te hebben op het gebied van onderhoud, parts, ontwerp, fabricage en analyse van de data.

Productiemedewerker aandrijfassen

Moerdijk - LBO/VMBO - 40 uur
A. van Tilburg

Revisiemonteur

Roosendaal - Fulltime
A. van Tilburg

APK Keurmeester

Breda - 32 - 40 uur
A. van Tilburg

Senior Engineer Hydrauliek

Roosendaal - Fulltime
A. van Tilburg

Bedrijfswagenmonteur Hoogvliet

Hoogvliet Rotterdam - Fulltime
A. van Tilburg
A. van Tilburg vacatures

Locatie

A. van Tilburg https://cdn.werkzoeken.nl/logo_groot/e5166c38f99c4f4f9376edb9478e94b5be773c72a7989fd7.png https://cdn.werkzoeken.nl/logo_groot/e5166c38f99c4f4f9376edb9478e94b5be773c72a7989fd7.png
4706RA Roosendaal Noord-Brabant NL