Hoopo®

Contact, telefoonnummer, adres & vestigingen.

Hoopo®
  • Hoopo®
  • Rotterdam, Zuid-Holland

Waarom zijn kattenbakken zo lelijk en onpraktisch? De meeste kattenliefhebbers zullen het erover eens zijn dat de bestaande kattenbakopties echt slecht zijn. Je krijgt meestal een simpele maar lelijke plastic bak die eruitziet alsof hij uit een dollarwinkel komt.

Ons team is geobsedeerd door design en katten! We wilden gewoon een kattenbak die eenvoudig, mooi en gemakkelijk schoon te maken was. Maar er bestond niets - dus hebben we er zelf een ontworpen.

Onze missie is om mooie, functionele designmeubels te leveren voor huiskatten.

De Dome is een moderne design kattenbak met een gentegreerde schep en lekbak. Gebouwd en ontworpen door designers, ingenieurs en katten therapeuten.

Bij Hoopo maakt niets ons gelukkiger dan het zien van een geliefde kat. Katten verdienen het om zich net zo veilig en fijn te voelen in hun omgeving als wij. Wij mensen hebben de macht om het te laten gebeuren! Het is onze droom dat elk product dat wij ontwikkelen een maatstaf is voor de juiste verzorging en behandeling van katten!

Voor ons betekent dit dat we hen de best mogelijke meubels moeten bieden, meubels die die naadloos integreren met die van ons. Onze katten houden van comfort en wij houden van moderne designs en praktisch gebruik - het is onze passie de beste meubels voor katten te ontwerpen!



Locatie

Hoopo® https://cdn.werkzoeken.nl/logo_groot/0274d20bc7f82a91963adbbc36b7735339eb642baca34ddb.jpg https://cdn.werkzoeken.nl/logo_groot/0274d20bc7f82a91963adbbc36b7735339eb642baca34ddb.jpg
3071JX Rotterdam Zuid-Holland NL