Rosenberg Ventilatoren

Contact, telefoonnummer, adres & vestigingen.

  • Rosenberg Ventilatoren
  • Den Dolder, Utrecht

Voor onze productieafdeling in Den Dolder zijn wij op zoek naar een assemblage medewerker

Over ons
Liberty Assemblage BV is een zelfstandige Nederlandse producent van Luchtbehandelingsapparatuur. Door continue innovatie en een moderne bedrijfsvoering is Liberty Assemblage BV gegroeid tot een toonaangevend Assemblage bedrijf van Luchtbehandelingskasten voor de Industrie, zwembaden, laboratoria/ clean rooms en de Utiliteitsbouw. Als enige in Europa wordt een geheel in eigen huis ontwikkelde Kunststof Luchtbehandeling-kast geproduceerd welke door Rosenberg Ventilatoren BV op de markt wordt gebracht.


Je functie
De werkzaamheden bestaan uit het zelfstandig of in teamverband vanaf tekening samenbouwen van lucht-behandelingskasten. Je wordt intern opgeleid en komt te werken in een jong team waar een prettige werksfeer heerst.

Wat zoeken wij
Wij zijn op zoek naar iemand met een opleiding op VMBO niveau die nauwkeurig kan werken en over technisch en ruimtelijk inzicht beschikt. Kennis van en/of affiniteit met meet- en regeltechniek is een voordeel. Je bent positief, verantwoordelijk en zelfstandig ingesteld en kan goed met collegas samenwerken.

Wat staat daar tegenover
Een mooie baan in een sociaal bedrijf met een prettige werksfeer en fijne collegas. Een tijdelijke aanstelling voor 38,75 uur per week maar wel met een zeer reëel uitzicht op een vaste baan. Salariëring conform de CAO voor Metaal Techniek.

Solliciteren
Genteresseerd? Dan ontvangen we graag je sollicitatie en CV. Voor meer informatie kun je contact opnemen met de heer M. Jonker. ([email protected] / 030 274 82 82)



Locatie

Rosenberg Ventilatoren
3734CP Den Dolder Utrecht NL