Art of Waxing

Contact, telefoonnummer, adres & vestigingen.

  • Art of Waxing
  • Nieuwegein, Utrecht

Art of Waxing is op zoek naar een Brazilian wax specialist voor tijdens zwangerschapsverlof. Je eerste werkdag zal zijn op woensdag 18 juni 2021 tm zaterdag 9 oktober 2021. De start en einddata staat nog niet geheel vast, dus daar kan over gesproken worden. Er is ook een mogelijkheid op verlenging na het verlof, maar dat is geheel afhankelijk van de (corona) situatie.
Art of Waxing is een wax studio, gespecialiseerd in Brazilian waxing voor vrouwen. Het is een zeer intieme behandeling, waardoor het belangrijk is dat je de klant op haar gemak weet te stellen. Daarnaast is een gevoel voor hygiëne en oog voor detail om een zon glad mogelijk resultaat weten te bereiken van groot belang.
De behandeltijden zijn ruim en is er veel tijd voor persoonlijke aandacht. Het is fijn als je een gezellig praatje kan maken met de klant.
Deze vacature vraagt om verantwoordelijkheidsgevoel, doordat je alleen bent in de wax studio en de klanten ontvangt. Je neemt de telefoon waar en beheert de online agenda. Er is gelegenheid om je auto te parkeren zonder bijkomende kosten.
Indien je vragen en/of opmerkingen hebt, schroom niet om mij te contacten. Ik kijk uit naar een prettige samenwerking en een zorgeloze zwangerschapsverlof!
Met vriendelijke groeten,
Lieke
Parttime uren: 30 per week
Verwachte startdatum: 18-6-2021
Soort dienstverband: Fulltime, Parttime, Tijdelijk, Onbepaalde tijd
Salaris: 10,00 per uur



Locatie

Art of Waxing
3431HK Nieuwegein Utrecht NL