Cools Bekledingen

Contact, telefoonnummer, adres & vestigingen.

Cools Bekledingen
  • Cools Bekledingen
  • Eindhoven, Noord-Brabant

Cools bekledingen is een stoffeerder met een rijke geschiedenis. Al in 1976 begon Bernard Cools met het bekleden van klassieke autos in het centrum van Eindhoven.
Ons bedrijf is inmiddels uitgegroeid tot een hoogwaardige stoffeerder in een drietal vakdisciplines:

Het vervaardigen van lederen auto interieurs in het premium segment. We zijn official preferred supplier van BMW, MINI en Mercedes-Benz, en maken exclusieve interieurs voor andere premium merken zoals o.a. Porsche, Ferrari en Range Rover. Doordat we de interieurs volledig in eigen huis maken is het mogelijk allerlei persoonlijke wensen te verwezenlijken. Ook het dashboard in leer uitvoeren en sierlijsten met leer bekleden behoort tot de mogelijkheden.

Ons specialisme in de verwerking van leder heeft zich de laatste jaren verder ontwikkeld naar de exclusieve jacht-en scheepsstoffering. Onze opdrachtgevers zijn grote scheepswerven, interieurarchitecten, particuliere scheepseigenaren en vooraanstaande interieur bouwers. Zij weten ons in toenemende mate te vinden en daar zijn we trots en zuinig op.

Ook zijn we de laatste jaren steeds vaker partner bij exclusieve interieurconcepten.
De toepassingsmogelijkheden zijn ontzettend divers, zoals het stofferen van bureaus, keukenpanelen, bedachterwanden en het bekleden van binnenwanden en openhaarden in stoer tuigleder. Onze klanten zijn binnenhuisarchitecten, interieurbouwers en particuliere opdrachtgevers.

Ervaren werkvoorbereider(ster) omgeving Eindhoven

Eindhoven - HBO - 38 - 40 uur
Cools Bekledingen


Locatie

Cools Bekledingen https://cdn.werkzoeken.nl/logo_groot/18970206bc0a00cc92b92209fc9f4e72f6c867a41f3c93f1.jpg https://cdn.werkzoeken.nl/logo_groot/18970206bc0a00cc92b92209fc9f4e72f6c867a41f3c93f1.jpg
5626EA Eindhoven Noord-Brabant NL