Techno Gamma Techniek

Contact, telefoonnummer, adres & vestigingen.

Techno Gamma Techniek
  • Techno Gamma Techniek
  • Heerhugowaard, Noord-Holland

Wordt dit jouw nieuwe baan?

Als Technical Support Engineer heb je relevante kennis en ervaring op het gebied van elektrotechniek en of autotechniek. Daarnaast weet je het nodige van besturingstechniek en heb je de ambitie om lles te weten te komen over de producten van Techno Gamma. Hierdoor ben je in staat om jouw veelzijdige functie optimaal uit te voeren en ben je bovendien een waardevolle sparringpartner voor klanten én collegas. Tot je veelzijdige takenpakket behoort onder meer het:

samen met de klant oplossen van complexe vraagstukken;
geven van technische adviezen over de producten van Techno Gamma;
ondersteunen van klanten bij inbedrijfstellingen, urgente storingen en andere hulpvragen;
analyseren en uitvoeren van o.a. PLC programmeringen;
overdragen van je kennis en het verzorgen van trainingen (op termijn);
ontwikkelen van documenten, onder meer ter ondersteuning van het correct installeren en inbedrijfstellen van producten;
onderhouden van contacten met (buitenlandse) leveranciers.
Wat vragen we van jou?

Je hebt een afgeronde opleiding elektrotechniek / autotechniek op mbo niveau 4 of hbo-niveau (of vergelijkbaar werk- en denkniveau) en relevante werkervaring in een technische branche;
Je deelt je passie voor techniek graag met anderen;
Kennis van besturingstechniek is uiteraard een pre. Beschik je nog niet over voldoende kennis, dan neem je graag deel aan Techno Gamma-trainingen in binnen- en buitenland;
Je hebt sterk ontwikkelde analytische vaardigheden en bent hierdoor zeer probleemoplossend;
Je bent efficiënt, servicegericht en klantvriendelijk en hebt het juiste commerciële gevoel om ook de meest uitdagende cases zo nodig in overleg met je collegas van techniek en sales zowel voor de klant als voor Techno Gamma goed af te wikkelen;
Je beheerst de Nederlandse en Engelse taal goed, beschikt over uitstekende communicatieve vaardigheden in woord en geschrift en bent in staat om kennis over te dragen.
Wat bieden we je?
Een afwisselende fulltime baan (40 uur per week), waarbij je voornamelijk binnen het team van de afdeling Technical Support werkt. Passend bij de stimulerende werkomgeving van een professionele, gedreven en innoverende organisatie geven we je uiteraard volop ruimte voor persoonlijke ontwikkeling en mag je uiteraard trainingen volgen. Tot slot kun je rekenen op uitstekende primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden.

Over Techno Gamma

Al meer dan 45 jaar is Techno Gamma een begrip in de markt, met kennis van diverse branches, waarbij onze flexibiliteit, klantgerichtheid en service, voorop staat.

Wij zijn een vooruitstrevende Technische Handelsonderneming en voorraadhouder van innovatieve producten die verdeeld zijn in vier productcategorieën: Besturingstechniek en Controller Displays, Generatoren, Uitlaatgassenreinigers en stiftlastechniek. Wij bedienen een verscheidenheid aan markten voor uiteenlopende toepassingen in diverse sectoren waaronder utiliteit, scheepvaart, luchtvaart, mobiele equipment, landbouw, overheid defensie, energieopwekking en industrie. Techno Gamma vernieuwt continu en investeert volop in verregaande automatisering en efficiënte logistiek. Zo kunnen we klanten optimaal van dienst zijn.

Wij kennen onze producten en de toepassingen ervan als geen ander en zijn daardoor een betrouwbare partner voor onze klanten.

Genteresseerd?
Heb jij interesse in de functie van Technical Support Engineer dan ontvangen wij graag je motivatie met uitgebreide CV!

Neem ook contact op als je nog niet alle kennis hebt. Dat is geen probleem en wie weet kunnen we alsnog wat voor elkaar betekenen.



Locatie

Techno Gamma Techniek https://cdn.werkzoeken.nl/logo_groot/8581d3b55798fc739c422fca5ba42c8d1b5bb5ca3353ed63.png https://cdn.werkzoeken.nl/logo_groot/8581d3b55798fc739c422fca5ba42c8d1b5bb5ca3353ed63.png
1704SL Heerhugowaard Noord-Holland NL