Qualite Call Center

Contact, telefoonnummer, adres & vestigingen.

Qualite Call Center
  • Qualite Call Center
  • Amsterdam, Noord-Holland

Qualite Call center is een jonge, dynamische en ambitieuze onderneming gevestigd in het bruisende Tanger gelegen in noord-west Marokko, op het kruispunt tussen Europa en Afrika.

Wij zijn een flexibele onderneming met een buitengewoon vermogen om de diensten te beheren op basis van de behoeften en omstandigheden van onze klanten.

Wij bieden onze klanten de kennis en ervaring die we hebben voor een uitstekende service, want wij hebben de know-how in het beheer van call center diensten.

Onze call-agents zijn de sleutel tot het succes van onze onderneming en onze klanten. Wij garanderen een uitstekende service uitgevoerd door professionele call-agents, daarom selecteren wij de meest gekwalificeerde en geschikte kandidaten voor elke service.

We willen het concurrentievermogen en de productiviteit van onze klanten door gespecialiseerde service te laten leveren aan een redelijke prijs-kwaliteitverhouding.



Locatie

Qualite Call Center https://cdn.werkzoeken.nl/logo_groot/81c8f0f23f76ad8492e29f275c9b65c3_logo-qcc_2_mqjpg.jpg https://cdn.werkzoeken.nl/logo_groot/81c8f0f23f76ad8492e29f275c9b65c3_logo-qcc_2_mqjpg.jpg
1056AM Amsterdam Noord-Holland NL