Swords Logistics

Contact, telefoonnummer, adres & vestigingen.

Swords Logistics
  • Swords Logistics
  • Eindhoven, Noord-Brabant

Swords Logistics is een complete logistieke dienstverlener, in alle takken van transport en logistiek. In de afgelopen 15 jaar hebben wij ons ontwikkeld naar wens en behoefte van klanten om een zo compleet mogelijk logistieke dienstverlening aan te kunnen bieden. Met een team van meer dan 50 gemotiveerde medewerkers staan wij dagelijks voor u klaar.

Wij beschikken over een breed en flexibel wagenpark van ruim 100 wagens variƫrend van trekkers, motorwagens, bakwagens, bussen, bestelautos. Wij zijn een sterk groeiende, flexibele, jonge en dynamische onderneming. Onze chauffeurs zijn grotendeels voorzien van ADR en hebben ervaring over nagenoeg heel Europa. Wij bezorgen van volle trailer ladingen tot kleine zendingen. Wij hebben reeds enige jaren ervaring met het bezorgen van verschillende waardevolle ladingen zoals elektronica medicijnen in de vorm van zowel documenten als pakketten met de nodige zorgvuldigheid en stiptheid.

Missie
Transport beyond your expectations!

Wij willen onze relaties voorzien van kwalitatief hoogwaardige, uiterst betrouwbaar en zeer innovatieve diensten. Dit wordt op grote schaal uitgevoerd door nauwe samenwerking met onze opdrachtgevers.

Visie
Swords Logistics wil zich ontwikkelen tot een toonaangevende logistieke dienstverlener die de verwachtingen van haar klanten overtreft in kwaliteit, innovatie en betrouwbaarheid. Wij streven naar een gezonde onderneming door op lange termijn duurzame, optimale en inventieve logistieke diensten te ontwikkelen.



Locatie

Swords Logistics https://cdn.werkzoeken.nl/logo_groot/37f4b6a09a6289f3fbdc385b0af0ce084f3cabb86ae1478d.png https://cdn.werkzoeken.nl/logo_groot/37f4b6a09a6289f3fbdc385b0af0ce084f3cabb86ae1478d.png
5613LH Eindhoven Noord-Brabant NL