Rikxoort Bouw Service

Contact, telefoonnummer, adres & vestigingen.

  • Rikxoort Bouw Service
  • Roosendaal, Noord-Brabant

De bemiddelaar voor ZZPers in de bouw.

Werkt u als ZZPer in de bouw en bent u op zoek naar uitdagende projecten tegen goede voorwaarden? Dan wil Rikxoort Bouw Service graag met u kennismaken!

Rikxoort Bouw Service bemiddelt al vele jaren voor ZZPers in de bouw. Zij kunnen rekenen op een goed aanbod aan opdrachten, duidelijke afspraken, werken voor gerenommeerde opdrachtgevers en goede betalingsvoorwaarden. Of u nu volledig allround bent of gespecialiseerd in renovatie, ruwbouw, aftimmerwerk of stelwerk, Rikxoort Bouw Service vindt altijd het juiste project voor u.

Rikxoort Bouw Service heeft voor iedere vakman een geschikt project dat past bij uw ervaring, vakmanschap en regio. Een overzicht van de opdrachten vindt u hier. Zoals ons motto De juiste man, op de juiste plek al zegt, houden wij bij het maken van de match ook rekening met de afstand van uw woonplaats naar het project.

Snelle betaling
Het is frustrerend als u moet wachten op uw geld of, nog erger, er achteraan moet zitten. Bij Rikxoort Bouw Service is daar absoluut geen sprake van. Het spreekwoord zegt niet voor niets: Boter bij de vis.

Rikxoort Bouw Service betaalt uw factuur binnen 6 uur!



Locatie

Rikxoort Bouw Service
4703RA Roosendaal Noord-Brabant NL