BigBrother

Contact, telefoonnummer, adres & vestigingen.

BigBrother
  • BigBrother
  • Ede, Gelderland

BigBrother kent een sterke eigen cultuur. We zijn trots, hardwerkend, positief, innovatief, maar ook nuchter, praktisch en direct. En samen willen we het maximale voor onze klanten. Met een gemiddelde leeftijd van 33 jaar zijn we een jonge organisatie. Een hechte club, want zo voelt het, met een grote diversiteit aan mensen. Die elkaar durven aan te spreken en elkaar versterken. Iedereen is belangrijk. Want we weten dat we samen beter zijn dan alleen. We hebben een ding gemeen: we zijn ambitieus en eigenlijk zijn we allemaal vakidioten.

Wat is het product waar onze klanten zo blij van worden? Dat is s werelds slimste data-gedreven camerasysteem! Slim omdat het camerabeelden kan koppelen aan transactiegegevens, technische meldingen, alarmen en klantinformatie. Bedrijven willen vandaag inzicht hebben in alles wat impact heeft op de business van morgen en daar voorziet ons product in. Wij werken voor de mooiste merken zoals Shell, Total, Q8, ESSO, de Bijenkorf, Hanos en ook een groot aantal grote bouw- en supermarkten behoort tot onze klanten. En daar zijn we trots op. Onze nadruk ligt op beveiliging, maar al innoverend worden onze mogelijkheden groter. We bieden operational excellence: een grotere veiligheid, meer inzicht en controle, tijdwinst en een betere klantervaring.



Relevante links
Bedrijven Ede
Vacatures Ede

Locatie

BigBrother https://cdn.werkzoeken.nl/logo_groot/8a1820114e1d967557dc40c2bcdfa2e8a45f104c5bc3d9dd.jpg https://cdn.werkzoeken.nl/logo_groot/8a1820114e1d967557dc40c2bcdfa2e8a45f104c5bc3d9dd.jpg
6716AE Ede Gelderland NL