Van Ginneken Recruitment

Contact, telefoonnummer, adres & vestigingen.

Van Ginneken Recruitment
  • Van Ginneken Recruitment
  • Etten-Leur, Noord-Brabant

Over Louise van Ginneken:

Al vanaf het prille begin van mijn carrière kom ik bij de meest uiteenlopende organisaties over de vloer. Dit heeft me al vaak een bijzonder kijkje achter de schermen gegeven en mijn interesse in en nieuwsgierigheid naar verschillende branches gevoed.
Daarnaast ben ik van nature leergierig. Ik leer graag van en ver mensen. Niet voor niets heb ik mij, naast mijn baan in de commercie, een aantal jaren verdiept in psychologie, coaching en persoonlijke ontwikkeling.

Het samenbrengen van organisaties en mensen is voor mij dan ook echt The best of both worlds!

Als headhunter bemiddel ik bij verschillende soorten arbeidsvraagstukken. Hierbij kan de vacature maar k een kandidaat het vertrekpunt zijn. Ik besteed in beide gevallen veel aandacht aan het herkennen van specifieke karakterkenmerken en de intrinsieke motivatie van de kandidaat. Immers, niet alleen de inhoud van het cv moet passen bij een functie en organisatie, maar zeer zeker ook de persoon erachter. Daarnaast leg ik de lat hoog om ook alles over de organisatie te weten te komen en om voor de werkgever een open sparringpartner te zijn.
Met mijn werkwijze ben ik voor opdrachtgevers goed in staat gebleken om als cultuurbewaker op te treden. Anderzijds help ik kandidaten op deze manier om een weloverwogen en duurzame keuze te maken voor de toekomst.

Precies hier kan en wil ik in het prille begin van jullie samenwerking het verschil maken!

Fondsenwerver (Accountmanager) | 32-40 uur p/week | direct op contract bij werkgever

Haarlem - MBO - 32 - 40 uur
Van Ginneken Recruitment


Locatie

Van Ginneken Recruitment https://cdn.werkzoeken.nl/logo_groot/397c9ce555220ee8ec751e3e1d087e1a05600fbeb8af47e7.png https://cdn.werkzoeken.nl/logo_groot/397c9ce555220ee8ec751e3e1d087e1a05600fbeb8af47e7.png
4879AM Etten-Leur Noord-Brabant NL