Tandartspraktijk Wichgers

Contact, telefoonnummer, adres & vestigingen.

Tandartspraktijk Wichgers
  • Tandartspraktijk Wichgers
  • Huissen, Gelderland

Voor onze tandartspraktijk Wichgers in Huissen zijn we vanaf 1 januari 2023 op zoek naar een collega mondhygiёnist(e) voor onbepaalde tijd.

Ons team:
Onze praktijk beschikt over 3 kamers. We hebben een team met tandartsen, tandartsassistenten, balieassistenten en mondhygiёnisten. We zijn met een klein team, maar er heerst altijd een gezellige sfeer bij ons in de praktijk. Er zijn verschillende behandelingen mogelijk in de praktijk. We bieden zowel algemene tandheelkunde, kroon- en brugwerk en implantologie. Het team is divers en gezellig en zal je als onze nieuwe mondhygiёnist(e) hartelijk verwelkomen en goed begeleiden.

Functieprofiel:
Je vindt werken in de zorg helemaal fantastisch. Altijd voor de beste zorg gaan, is voor jou iets vanzelfsprekends. Dan komt nu die kans voorbij om die zorg te besteden aan de patiënten bij ons in de praktijk! Ben jij die vrolijke en onmisbare mondhygiënist die van aanpakken weet. Prettig in de omgang met patiënten en collegas? Dan pas jij wellicht goed bij deze praktijk! Je bent als mondhygiënist(e) verantwoordelijk voor het geven van juiste voorlichting en het uitvoeren van mondzorgkundige behandelingen, daarnaast doe je onderzoek en stel je een diagnose.

Functie-eisen:
- Je beschikt over een mondzorgkundige diploma.
- Je beheerst de Nederlandse taal, communicatief vaardig.
- Je kan zowel goed zelfstandig als in teamverband werken.
- Je bent één of meer dagen per week beschikbaar.
- Je hebt ervaring in het vak.
- Je vindt patiёnttevredenheid erg belangrijk.

Aanbod:
Je gaat werken als lid van een gemotiveerd en professioneel team met vast personeel. We geven ons personeel de mogelijkheid om zichzelf verder te ontwikkelen doormiddel van bijscholingen en/of cursussen. Beschikbare dagen: Woensdag, donderdag en vrijdag, tijden zijn flexibel en alle opties zijn bespreekbaar.

Ben jij de mondhygiënist(e) die wij zoeken? Stuur je sollicitatiebrief naar ons mailadres: [email protected]



Locatie

Tandartspraktijk Wichgers https://cdn.werkzoeken.nl/logo_groot/34b5aed0c4f302ff094be2dacb4b7d3bf63a515267c10ad1.jpg https://cdn.werkzoeken.nl/logo_groot/34b5aed0c4f302ff094be2dacb4b7d3bf63a515267c10ad1.jpg
6851JD Huissen Gelderland NL