De Kroon Zorginstelling

Contact, telefoonnummer, adres & vestigingen.

  • De Kroon Zorginstelling
  • Angeren, Gelderland

Zorgorganisatie

De Kroon Wonen en Dagbesteding BV (verder benoemd als De Kroon), is een zorginstelling voor kinderen, jeugdigen en volwassenen met LVB problematiek in de gemeente Lingewaard. De constructie bestaat uit samenwerkende bedrijven (VOF) die zich conformeren aan het beleid van De Kroon. De Kroon verzorgt de instroom, doorstroom en uitstroom met een multidisciplinair behandelteam en administratieve ondersteuning. Korte lijnen en efficiënt werken.
Kleinschalig wonen en dagbesteding

De Kroon biedt kleinschalig wonen en dagbesteding, behandeling en begeleiding waarbinnen de cliënt centraal staat. De zorg wordt geleverd door gezinshuisouders en of een 24-uurs team, ook ambulant zijn er mogelijkheden Vanuit onze visie: Je mag er zijn en je mag zijn wie je bent, sluiten we aan bij de wensen en doelen van de cliënt en wordt er gekeken naar de mogelijkheden en talenten. In het multidisciplinaire team, met een betrokken gedragswetenschapper, gaan we voor ontwikkeling en ontplooiing passend bij de mogelijkheden van de cliënt.
Dit betreft een systemische aanpak; wonen-werken/school en vrije tijd. Door organisatie breed op cliëntniveau te werken met eenduidige methodieken en uit te gaan van één regie houder wordt de ontwikkeling zo goed mogelijk gewaarborgd. Een sluitend netwerk is daarbij ons streven.



Locatie

De Kroon Zorginstelling
6687LR Angeren Gelderland NL