SalesQ

Contact, telefoonnummer, adres & vestigingen.

  • SalesQ
  • Haarlem, Noord-Holland

SalesQ ondersteunt organisaties bij het uitoefenen van business-to-business sales. Wij nemen f de totale sales f een deel van de sales uit handen. SalesQ richt zich met name op ICT bedrijven. Met onze ICT kennis weten wij perfect een IT infrastructuur omgeving bij prospects in kaart te brengen en waar kansen liggen voor een opdrachtgever.

We investeren veel in de persoonlijke ontwikkeling van onze medewerkers. Met onze SalesQ Academy bieden we elke maand een uitdagende training ter versterking van je sales-vaardigheden of het vergroten van je inhoudelijke kennis. Daarnaast besteden we veel aandacht aan coaching on the job én werken we met StudyTube, een online leerplatform, met interessante trainingen op allerlei gebieden.

Ons salesteam bestaat uit een hechte en diverse groep professionele medewerkers die elke dag hard werken om hun doelen te bereiken. Ons devies is work hard, play hard dus successen worden op gepaste wijze gevierd! Dat begint natuurlijk met een klein feestje op de sales-vloer.



Locatie

SalesQ
2021BN Haarlem Noord-Holland NL