Meta Carriere

Contact, telefoonnummer, adres & vestigingen.

Meta Carriere
  • Meta Carriere
  • Den Haag, Zuid-Holland

Meta Carrière maakt werk van talent. Dat doen we door de juiste werknemers te koppelen aan de juiste werkgevers. En andersom. Als uitzendbureau bieden wij voor elke personeelsvraag een passend aanbod. Dat doen we met ambitie. Benieuwd hoe wij je kunnen helpen?

Dit doen we
Wij vullen openstaande vacatures in voor verschillende vakgebieden: logistiek, techniek, sales en productie. Vast of flexibel, wij faciliteren beiden. Van vacatures op uitzendbasis tot freelance klussen en voor een vast dienstverband tot detachering. Wij verbinden de juiste werknemers met de juiste werkgevers op de volgende manieren:

Uitzendend
Werving en selectie
ZZP bemiddeling

Daarom Meta Carrière
Meta Carrière helpt bij het oplossen van elk probleem op personeelsgebied. Dit doen we door talentvolle kandidaten te matchen met de juiste vacatures. Dat zorgt voor tevreden werkgevers en werknemers. Belangrijk, want alleen blije werknemers kunnen hun talenten optimaal inzetten en dus het beste uit zichzelf halen. Dat leidt tot betere resultaten. In onze communicatie zijn wij altijd transparant en we houden de communicatielijnen kort.

Ben je op zoek naar een baan?
Of je nu net uit de schoolbanken komt of je een senior functie zoekt, Meta Carrière helpt je aan de baan die bij je past. We hebben een groot netwerk van mooie organisaties door het hele land. Onze openstaande vacatures vind je op de volgende niveaus: lbo, mbo en hbo.



Locatie

Meta Carriere https://cdn.werkzoeken.nl/logo_groot/b69f6250aaf1c32d99c0c0aa612c4e0e1b232adae62eaff9.png https://cdn.werkzoeken.nl/logo_groot/b69f6250aaf1c32d99c0c0aa612c4e0e1b232adae62eaff9.png
2544EA Den Haag Zuid-Holland NL