Morning Star Nederland

Contact, telefoonnummer, adres & vestigingen.

  • Morning Star Nederland
  • Eindhoven, Noord-Brabant

Restaurant hartje stad Eindhoven.Eat well. Sin a little Iedereen is wel eens zondig, maar als je goed leeft is dat ok, toch?
Geronimo is de naam van een beroemd Indiaans opperhoofd, die vocht voor zijn volk. Namens zijn volk, de Apachen, verzette hij zich in de negentiende eeuw tegen de landroof door blanke kolonisten. Geronimo was niet alleen een gevreesd krijger, hij was tevens filosoof. Zijn lijfspreuk luidde als volgt: While living, I want to live well. Wij zijn enorm genspireerd door deze uitspraak. Het voelt zelfs aan als onze persoonlijke lijfspreuk. In onze ogen is dit een allesomvattende uitspraak die de sfeer van ons restaurant perfect omschrijft.
We moedigen onze gasten aan om ieder moment van de dag te genieten van het leven en daarnaast ultiem te genieten van het eten en drinken bij Restaurant Geronimo. Dit alles onder het motto; Eat well. Sinn a little. Oftewel, zondig af en toe en beetje en gun jezelf dat heerlijke glas wijn! Laat je verrassen, verwennen en neem de tijd om te zondigen bij Restaurant Geronimo..



Locatie

Morning Star Nederland
5611CL Eindhoven Noord-Brabant NL