Yellowspot

Contact, telefoonnummer, adres & vestigingen.

Yellowspot
  • Yellowspot
  • Hilversum, Noord-Holland

..:: Creëren van beleving ::..
Wij brengen alle nodige (technische) disciplines bij elkaar die gezamenlijk voor de allerbeste beleving zorgen. Zien, horen, voelen en ruiken smelten zich samen tot één geweldige belevenis. Hiervoor integreren wij licht, geluid, video, geur, decor en content tot een samenwerkend geheel.

..:: Showcontrol ::..
Attracties en Musea bieden steeds vaker interactie en beleving aan bezoekers. Om al het licht, audio, video, events en content met elkaar te laten samenwerken is een vorm van showcontrol nodig. Dt is een specialiteit van Yellowspot.

..:: Projectverlichting en Lichtdecoratie ::..
Licht is ons ding. Onze roots liggen in televisieland. Vanuit die wereld zijn wij gewend om creatieve lichtoplossingen te bieden. Maatwerk is onze specialiteit en ook het verzorgen van complete lichtplannen doen wij met plezier.

..:: Speltechniek ::..
Het bieden van technische oplossingen voor alles dat te maken heeft met interactie.
Zo zijn wij de technische architect van vele -aan spel gerelateerde- oplossingen en leveren daarvoor ook de benodigde middelen.



Locatie

Yellowspot https://cdn.werkzoeken.nl/logo_groot/9d9dee28caa861d7552119e4af45f45cceb2babe447972eb.png https://cdn.werkzoeken.nl/logo_groot/9d9dee28caa861d7552119e4af45f45cceb2babe447972eb.png
1216BX Hilversum Noord-Holland NL