Rebels International

Contact, telefoonnummer, adres & vestigingen.

Rebels International
  • Rebels International
  • Eindhoven, Noord-Brabant

Zoals onze naam wellicht al doet vermoeden is Rebels International een andere organisatie dan de rest. Om een goed team te kunnen bouwen maken we geen loze beloftes, de mens achter de positie staat centraal en we streven naar synergie.

Winstdeling

Je bent een topper in je vakgebied, je zet je in om alles tot een positief resultaat te maken, het zou vreemd zijn als een ander daar de vruchten van zou plukken.

Ontwikkeling

Wat is je lange termijn doel en hoe kunnen we je daar in ondersteunen. Door projectmatig te werk te gaan zorgen we er samen voor dat jij je doel bereikt; Uiteraard ondersteunen we je waar nodig met coaching en opleidingen

Netwerk

We helpen je bouwen aan je persoonlijke naamsbekendheid en brengen je in contact met de beste bedrijven om je nog succesvoller te maken.

Geen bedingen

Als je mensen wilt binden, dan doe je dat niet met een contract. Natuurlijk moeten we afspraken maken, maar wij geloven in een vrije wereld waarin we elkaar geen beperkingen op gaan leggen. Het werken zonder deze bedingen dwingt ons tevens om de beste werkgever te zijn.

Heb jij de drive, knowhow en het juiste bloed om jezelf aan te kunnen sluiten bij één van de meest gedreven organisaties van Nederland? Neem vandaag nog contact op en laten we eens bekijken wat we voor elkaar kunnen betekenen.



Locatie

Rebels International https://cdn.werkzoeken.nl/logo_groot/8a75e2a4dacac5a478663472a6e8d046f8c1280847d40d85.jpg https://cdn.werkzoeken.nl/logo_groot/8a75e2a4dacac5a478663472a6e8d046f8c1280847d40d85.jpg
5652AL Eindhoven Noord-Brabant NL