Sevenhills

Contact, telefoonnummer, adres & vestigingen.

  • Sevenhills
  • Delft, Zuid-Holland

Sevenhills New York Bistro Lounge is gevestigd in een karakteristiek pand midden in het centrum van Delft. Een plek waarbij iedereen wordt ondergedompeld in de stoere sfeer die New York bezit.
Er worden verfijnde gerechten met een eigentijds tintje geserveerd. Denk aan een Tomahawk Steak uit de dry aged kast, bavette van Australische Angus Steak, seizoensgerechten en lekkere desserts zoals de white chocolate cheesecake en chocolate fudge brownie. Naast de vaste a la carte gerechten serveren wij ook een Tasting Platter. Zowel als voor- hoofd- en nagerecht serveren wij hierbij planken met een proeverij van gerechtjes.
Er kan de gehele dag van de dinerkaart besteld worden. Ook hebben wij een lunchkaart met diverse bagels en lunchspecials zoals de steak sandwich, French toast, Poached eggs en de Sevenhills Lunchplatter met een proeverij aan lunchgerechten.. Overdag bieden wij ook een high tea/wine/beer/gin/mocktail aan.
Gasten zijn bij ons ook welkom voor een drankje met een borrelhapje; wij hebben ruim 30 soorten gins en een groot assortiment cocktails!



Locatie

Sevenhills
2611PN Delft Zuid-Holland NL