RV Vastgoed Onderhoud

Contact, telefoonnummer, adres & vestigingen.

  • RV Vastgoed Onderhoud
  • Hoorn (NH), Noord-Holland

RV Vastgoedonderhoud B.V., met circa 40 medewerkers en haar hoofdkantoor gevestigd te Hoorn, is een landelijk opererende organisatie met als specialisme Vastgoed onderhoud.

Ben jij een verkoper met liefde voor de bouwsector en lijkt een baan als vertegenwoordiger jou wel wat? Kom dan ons team versterken!

Wij zijn voor de sector schilderwerk Noord Holland, Zuid Holland en het Gooi nog op zoek naar een:

Vertegenwoordiger / Verkoper buitendienst

De functie:
Als vertegenwoordiger ben je verantwoordelijk voor de verkoop van onze diensten in jouw regio gebied. Dit doe je door het bezoeken van potentiƫle klanten op locatie. Je bent zelf verantwoordelijk voor het maken en inplannen van je afspraken en verantwoordelijk voor een minimale omzet target.

Jij bent als Vertegenwoordiger:
Een echte strever en jij laat je door niks of niemand uit het veld laten slaan. Je wilt graag presteren en je targets halen, je ziet dit als een uitdaging en als je missie. Je haalt je voldoening uit het scoren van orders en je kan goed tegen druk. Je bent klantvriendelijk en klantgericht, daarnaast ben je ook (bouw)technisch. Jij bent een partner voor je klant en moet goed kunnen adviseren over de juiste behandeling. En niet te vergeten representatief, jij bent het visitekaartje van RV Vastgoedonderhoud B.V.

Jij hebt:
een afgeronde technische opleiding, dit is een pre.
enkele jaren werkervaring in de verkoop
geen negen tot vijf mentaliteit
doorzettingsvermogen

RV Vastgoedonderhoud BV:
een vast salaris met provisie en bonusmogelijkheden
goede secundaire arbeidsvoorwaarden
een professioneel opleidingstraject
verkoopondersteuning vanuit de binnendienst

Bent u opzoek naar een uitdagende en afwisselde baan en staat u te popelen om ons groeiend team te komen versterken, stuur dan uw CV en motivatiebrief naar [email protected] dan nemen wij zo snel mogelijk contact met u op. Voor overige vragen kunt u contact met ons opnemen op 088 644 5000.



Locatie

RV Vastgoed Onderhoud
1628CZ Hoorn (NH) Noord-Holland NL