De Woonunit

Contact, telefoonnummer, adres & vestigingen.

De Woonunit
  • De Woonunit
  • Julianadorp, Noord-Holland

Wil jij op het gebied van woning- en projectstoffering alles aanpakken en komen werken bij een gezellige woninginrichter in Julianadorp? Dan ben je welkom bij De Woonunit. Ter uitbreiding van ons team zijn we op zoek naar een allround stoffeerder. Je kunt bij ons per direct fulltime aan de slag om iets moois uit te rollen bij onze klanten.

Wat ga je doen
Als allround stoffeerder bij De Woonunit ga je op pad naar de klant om diverse projecten uit te voeren. Van inmeten, diverse vloeren leggen tot een trap bekleden, je weet er wel raad mee. Ook heb je enige ervaring met het ophangen van zonwering en gordijnen. Je maakt klanten graag blij met jouw vakmanschap, passend bij ons motto dat een droomhuis voor iedereen haalbaar is. Door de vele particuliere en zakelijke klanten ben je continu in een andere omgeving. Daardoor is geen dag hetzelfde met voldoende afwisseling in werkzaamheden.

Over De Woonunit
De Woonunit is hét adres in Julianadorp voor woning- en projectinrichting. Onze sfeervolle winkel is gevestigd in winkelcentrum De Riepel en zes dagen per week geopend. Je vindt hier een uitgebreid assortiment in vloeren, tapijt, gordijnen, behang, binnen- en buitenzonwering, horren en woonaccessoires. De producten die wij inkopen zijn duurzaam en volgens de laatste woontrends. Klanten kunnen voor elke interieurvraag bij ons binnenlopen en we bedenken doorlopend allerlei leuke acties. Onze gezellige team werkt met korte lijnen in een gemoedelijke en open sfeer.
Meer informatie over De Woonunit kun je vinden op www.dewoonunit.nl

Wat vragen wij
Je bent representatief en klantgericht.
Je kunt oplossingsgericht denken.
Je bent in het bezit van een rijbewijs.
Je bent flexibel, want geen dag is hetzelfde.
Wat bieden wij
- Veelzijdig en uitdagend werk.
- Gezellige collegas met wie je snel kunt schakelen.
- Een marktconform salaris.

Solliciteren
Lijkt het je wat om ons team te komen versterken en maak jij ook graag een droomhuis voor iedereen haalbaar? Stuur dan je cv en een korte motivatiebrief t.a.v. Bas Koning naar [email protected].

Wil je eerst meer weten over de vacature? Bel ons gerust op 0223-752 257 of loop eens onze winkel binnen voor een informeel en vrijblijvend gesprek en een kop koffie.



Locatie

De Woonunit https://cdn.werkzoeken.nl/logo_groot/3fd902d7bd47cfe8b46ee409906a6046601c43ad167aa23e.png https://cdn.werkzoeken.nl/logo_groot/3fd902d7bd47cfe8b46ee409906a6046601c43ad167aa23e.png
1787AV Julianadorp Noord-Holland NL