Kanteel Kinderopvang

Contact, telefoonnummer, adres & vestigingen.

Kanteel Kinderopvang
  • Kanteel Kinderopvang
  • Rosmalen, Noord-Brabant

Even voorstellen...

Wij zijn Kanteel. Aangenaam kennis te maken! Een maatschappelijke kinderopvang organsatie met zon 40 locaties, verspreid over de regios Den Bosch, Zaltbommel en Uden. Met kinderdagverblijven, peuteropvang en buitenschoolse opvang verblijden wij dagelijks duizenden kinderen van 0 tot 13 jaar.

Waarom is het zo leuk om te werken bij Kanteel?

Omdat je bij ons écht iets kunt betekenen voor kinderen. Kanteel is een organisatie gericht op kindontwikkeling en zonder winstoogmerk, waardoor we nog meer tijd, geld en energie steken in kennis, kwaliteit en service. En dat niet alleen voor de kinderen en ouders, maar ook voor jou! Uiteraard vertellen we je graag meer over onze mooie organisatie tijdens een persoonlijk gesprek.

Wat bieden wij jou dan?

Nou, heb je even? Uiteraard een leuke, gezellige werkomgeving. En wat hoort daar allemaal bij dan?
Een uitdagende baan met een grote diversiteit aan taken. Zo is niet elke dag hetzelfde.
Een collegiale en professionele organisatie, zodat je weet waar je aan toe bent en wat je aan elkaar hebt.
Een passend salaris conform CAO Kinderopvang.
Een halfjaar- of jaarcontract met uitzicht op een contract voor onbepaalde tijd. Zo kun je een mooie, lange carrière bij ons tegemoet gaan.
Aantrekkelijke secundaire arbeidsvoorwaarden. Denk aan bedrijfsfitness, een fietsplan, reiskostenvergoeding en een collectieve zorgverzekering.
En omdat we altijd willen blijven leren... een uitgebreid ontwikkelprogramma zoals GoodHabitz, KinderEHBO, de Babytraining en nog veel meer.
Heb je zelf ook een kind? Dan krijgt hij/zij voorrang bij een plaatsing op een van onze kinderopvang locaties.

Klinkt dit jou als muziek in de oren?

En ben jij onze nieuwe IVO? Ja, ook al heet je misschien Marjan. Al onze medewerkers houden zich vast aan onze kernwaarden. Dit zijn: Inspireren, Verbinden en Ondernemen en noemen wij samen dus IVO.



Locatie

Kanteel Kinderopvang https://cdn.werkzoeken.nl/logo_groot/8d35bffc878dfc67feca3de7ddf7d4de9a1554c08d6b8873.png https://cdn.werkzoeken.nl/logo_groot/8d35bffc878dfc67feca3de7ddf7d4de9a1554c08d6b8873.png
5248NT Rosmalen Noord-Brabant NL