IFF

Contact, telefoonnummer, adres & vestigingen.

IFF
  • IFF
  • Tilburg, Noord-Brabant

Dit is werken bij IFF
We lopen voorop bij het ontwikkelen van duurzame oplossingen en werken vanuit een ethisch-maatschappelijk uitgangspunt.

Als eerste organisatie wereldwijd is IFF het afgelopen jaar gecertificeerd op het gebied van gender gelijkheid. Alle leeftijden en achtergronden zijn bij ons welkom.
We kunnen dan ook met trots zeggen dat we diversiteit hoog in het vaandel hebben. Wij staan open voor iedereen die bereid is hard te werken en zich in wil zetten voor IFF.

Goede verdiensten en doorgroeimogelijkheden
Werken bij IFF betekent weliswaar hard werken, maar ook goed beloond worden. Wij vinden het belangrijk dat onze werknemers krijgen wat ze verdienen. Daarom bieden wij niet alleen een goed salaris, maar ook de juiste toeslagen, een 13e maand, 25 + 13 vakantiedagen en een goed pensioen.

Uiteraard is er ook alle ruimte om door te groeien binnen het bedrijf en ondersteunen wij je daarin door middel van een sterk opgezet opleidingsprogramma.

Ook de gezondheid van onze werknemers komt ruim aan bod; uiteindelijk blijft dit toch het allerbelangrijkste. We bieden preventief medisch onderzoek aan en aantrekkelijke kortingen op je zorgverzekering en sportabonnement. Eveneens kun je in aanmerking komen voor de aanschaf van een fiets met belastingvoordeel. Er is een actieve groep hardlopers die regelmatig samen traint. Veilig werken staat bij ons voorop en we zorgen dat al onze medewerkers hiervoor een trainingsplan volgen.

Onze werknemers voelen zich bij ons thuis. Dit blijkt wel uit het feit dat wij met grote regelmaat weer een werkjubileum kunnen vieren. 12,5 jaar, 25 jaar en zelfs 40 jaar! Mogen wij over 12,5 jaar jouw eerste jubileum gaan vieren?



Locatie

IFF https://cdn.werkzoeken.nl/logo_groot/8cec1a38cc93ac6a55eaace8c94b0eaf70d91bdd9ddc4f31.png https://cdn.werkzoeken.nl/logo_groot/8cec1a38cc93ac6a55eaace8c94b0eaf70d91bdd9ddc4f31.png
5048AN Tilburg Noord-Brabant NL