Spin Pompen

Contact, telefoonnummer, adres & vestigingen.

Spin Pompen
  • Spin Pompen
  • Assen, Drenthe

Spin Pompen is dé specialist op het gebied van kwalitatief hoogwaardige hygiënische verdringerpompen voor de voedingsmiddelen-, cosmetische en farmaceutische industrie, in zowel Nederland als België. Met ons enthousiaste team werken we met veel passie voor ons vakgebied. Hierbij zijn betrokkenheid, flexibiliteit en service sleutelwoorden. U kunt rekenen op de meest veilige, effectieve en betrouwbare oplossing bij het verpompen van al uw producten.

Unieke expertise
Met meer dan 25 jaar ervaring en een hoog niveau van specialisatie beschikt Spin Pompen over uitgebreide kennis van processen, applicaties en hygiënenormen (EHEDG, HACCP en EG 1935/2004) in elk segment van de voedingsmiddelenindustrie. Daarmee kunnen wij de klant de zekerheid geven van de beste pompoplossing, ook bij moeilijk te verpompen, viskeuze, kristalliserende, abrasieve en/of shear-gevoelige producten.

Innovatiekracht
Spin Pompen kent de voedingsmiddelenindustrie als geen ander en beheerst pomptechniek tot in de finesses. Naast dit unieke niveau van kennis en ervaring beschikt het bedrijf over innovatieve pomptechnologieën en de juiste pioniersgeest om zijn positie als marktleider al jaren te behouden.

Op basis van een echt, langdurig en gelijkwaardig partnerschap met klanten blijft het deskundige team engineers van Spin de grenzen van pomptechniek verleggen. Wie niet waagt, die niet wint. Onze specialisten gaan daarom geen enkele uitdaging uit de weg om de mooiste product- en procesinnovaties mogelijk te maken.



Locatie

Spin Pompen https://cdn.werkzoeken.nl/logo_groot/8db8fc8a577cca5cdd04798d8972cda60d4173d0934ab93c.jpg https://cdn.werkzoeken.nl/logo_groot/8db8fc8a577cca5cdd04798d8972cda60d4173d0934ab93c.jpg
9403DP Assen Drenthe NL