Care to Change

Contact, telefoonnummer, adres & vestigingen.

Care to Change
  • Care to Change
  • Hilversum, Noord-Holland

Wie zijn wij?

Care to Change, een eigenzinnige en gedreven instelling gericht op de specialistische GGZ met vestigingen in Amsterdam, Emmeloord, Haarlem, Hilversum, Utrecht en Zeist.
Wij verwelkomen mensen die vast blijven lopen in hun leven, waarvan klachten niet minder of juist erger worden, misschien wel ondanks eerdere behandeling(en). Wij richten ons op mensen met complexe klachten.
Een combinatie tussen verbale en non-verbale therapie, daar zit onze kracht. Wij werken dan ook altijd multidisciplinair en hebben een breed scala aan behandeldisciplines, zodat de behandeling aansluit op de behoeften en wensen van de cliënt.
Er vindt wekelijks een multidisciplinair overleg met het behandelteam plaats, zodat iedere cliënt regelmatig besproken kan worden en de doelen en diagnose indien nodig tijdig bijgesteld kunnen worden.

Bij Care to Change richten we ons op het geheel: hart, hoofd én lijf. Wij behandelen daarom meestal niet op één diagnose. We kijken naar het geheel van wat er aan de hand is, ook als de cliënt al eerdere behandeling(en) heeft afgerond.

Graag willen we dat onze cliënten de regie hebben en houden over hun eigen behandeling.
Zij kunnen dan ook altijd, in afstemming met hun regiebehandelaar (meestal psychiater), aangeven welke doelen ze centraal willen stellen, welke therapievormen ze wel of juist niet zien zitten en hebben uiteraard ook altijd de vrijheid om aan te geven of ze zich prettig voelen bij hun behandelaar.


Waarom wil jij bij ons werken?

Onze unieke manier van werken met cliënten is natuurlijk al een goede motivator.
Maar ook als werkgever hebben wij veel te bieden; wij staan voor onze medewerkers!
De balans tussen werk en privé staat bij ons hoog in het vaandel. De aandacht voor jou is er zowel op persoonlijk als zakelijk vlak. Wij zien jou als individu met een persoonlijk verhaal, wensen en behoeften. Onze deur staat altijd voor jou open om hierover in gesprek en we geven je alle ruimte tot zelfontplooiing.
We hechten daarnaast veel waarde aan continue ontwikkeling van onze professionals. Leren als individu door opleiding, werkbegeleiding of supervisie of leren met elkaar door middel van intervisie, referaat van een collega of gezamenlijke training, bij Care to Change is het er allemaal.
Naast dat we elkaar op werkgebied goed aanvullen en constructief met elkaar samenwerken, is er ook ruimte voor gezelligheid. Dit doen we onder andere door onze heerlijke, dagelijkse lunch. De broodtrommel mag je dus thuis laten. Daarnaast is er jaarlijks een teamuitje met het eigen team en ook nog een groot Care to Change feest, waarin we allemaal met elkaar samen zijn.
Bij Care to Change werken veel mensen met enorm veel plezier, zij geven aan zich thuis te voelen en komen in een warm bad waar verbinding op de voorgrond ligt. De behandelaars kunnen bij Care to Change hun eigen expertise en werkwijze toepassen die aansluit bij de zorgvraag van de client.


Zin om ons te leren kennen?
Wij zetten de koffie klaar!



Locatie

Care to Change https://cdn.werkzoeken.nl/logo_groot/37b38abcd620b92e643b1bd640c33d8cae2f341df6440a64.jpg https://cdn.werkzoeken.nl/logo_groot/37b38abcd620b92e643b1bd640c33d8cae2f341df6440a64.jpg
1223RE Hilversum Noord-Holland NL