Promains

Contact, telefoonnummer, adres & vestigingen.

  • Promains
  • Amsterdam, Noord-Holland

1. Flexibiliteit;
1.1. Techniek
De technisch professionals van Promains zijn flexibel en breed inzetbaar. U kunt bij ons terecht voor vakkundige professionals op vrijwel alle denkbare disciplines in de Bouwkunde, Elektrotechniek, Werktuigbouwkunde en Transport. Als professional en werkzoekende ben je bij ons aan het juiste adres voor een boeiende carrière bij fantastische opdrachtgevers.
2.2. Zorg;
In de zorg bemiddelen wij ook tussen vraag en aanbod. Weliswaar kleinschalig maar bent u een opgeleide doktersassistente of verpleegkundige en bent u opzoek naar een leuke tijdelijke opdracht, dan bent u bij ons ook aan het juiste adres. Door het brede netwerk aan professionals en ervaringsdeskundigen weten u als werkzoekende altijd bij boeiende zorgaanbieders te plaatsen.

2. Bemiddeling ZZPers en uitzenden personeel;
Bemiddelen voor zelfstandigen is onze vak. Echter hebben wij ook een uitzendtak. Op deze manier kunnen wij u meer flexibele oplossingen bieden voor al uw uitdagingen op gebied van arbeid.

3. Kennis;
Promains is vernieuwend in haar persoonlijke benadering. Wij maken bijvoorbeeld van al onze professionals een analyse van hun persoonlijkheidsprofiel door gebruik te maken van de competentiematrix. Daarnaast en in overleg met onze opdrachtgevers bieden wij onze professionals professionele begeleiding vanuit het tactische niveau.

4. Transparant;
Door goede afspraken te maken en deze goed vast te leggen weet u altijd aan de voorkant waar u aan toe bent. Promains heeft geen geheimen.

Wij hopen u zo snel mogelijk van dienst te kunnen zijn.

Promains



Locatie

Promains
1068ZZ Amsterdam Noord-Holland NL