Dierenspeciaalzaak Vela

Contact, telefoonnummer, adres & vestigingen.

  • Dierenspeciaalzaak Vela
  • Amstenrade, Limburg

Ter versterking van ons nieuwe team in Brunssum staat er een vacature voor hondentrimmer (m/v) open. We zijn opzoek naar een gediplomeerde hondentrimmer die zijn passie graag midden in onze winkel ten uitvoering brengt. De trimsalon is onderdeel van de winkel, welke in september opent, gelegen aan de Schildstraat in Brunssum.

Wie zijn wij?
Het team van Dierenspeciaalzaak Vela opent begin september haar tweede vestiging en weet naast Amstenrade dan ook haar plek te vinden in Treebeek (Brunssum). Met een verkoopoppervlakte van 1.000 m2 zijn wij meteen één van de grootste kleintjes uit de regio en met de ervaren mensen binnen ons team is geen vraag ons teveel. De klant staat samen met zijn/haar huisdier bij ons centraal en samen proberen we iedere dag geslaagd te laten verlopen.
Wie ben jij?
Je hebt een diploma hondentrimmer en staat er voor open om in de toekomst de juiste bijscholingen te volgen. Zelfstandig werken is op je lijf geschreven en je vindt het leuk om met collegas uit de dierenwinkel samen te werken. Je hebt een hoog verantwoordelijkheidsgevoel en kiest kwaliteit boven kwantiteit. Communiceren met klanten vind je leuk en je hebt er geen probleem mee als anderen toekijken hoe jij werkt. Verder ben je representatief en flexibel inzetbaar.
Wat bieden wij?
Een inspirerende werkomgeving met een enorme passie voor wat we doen en wie we zijn. De klanten in onze dierenwinkel maken direct kennis met je en daarmee laten we samen ons visitekaartje achter. Door optimaal samen te werken met je collegas in de winkel kun jij klanten ideaal voorzien van advies over de verzorging van hun viervoeter. Daarnaast werk je in een gezellig en gemotiveerd team!

Heb je interesse in deze functie en denk jij dat je perfect binnen ons bedrijf past? Stuur dan je motivatie, cv en eventuele fotos van je portfolio naar [email protected]

Ingangsdatum: maandag 6 september
Soort dienstverband is bespreekbaar



Locatie

Dierenspeciaalzaak Vela
6436CA Amstenrade Limburg NL