Evenementenbouwer.nl

Contact, telefoonnummer, adres & vestigingen.

Evenementenbouwer.nl
  • Evenementenbouwer.nl
  • Cuijk, Noord-Brabant

Evenementenbouwer.nl levert stagehands voor uw evenement!
Evenementenbouwer.nl is al jarenlang leverancier van evenementenbouwers. Wij hebben ons gespecialiseerd in het optimaal ondersteunen van evenementen. Wij bieden o.a. evenementenbouwers op het gebied van tentenbouw, tribune- en podiumbouw. Moet er iets gebouwd worden voor uw evenement? De mannen en vrouwen van Evenementenbouwer.nl staan voor u klaar!

Werkzaamheden
Wij leveren professionele evenementenbouwers op vele grote en minder grote Nederlandse en buitenlandse in- outdoor evenementen en festivals. Daarnaast kun je de evenementenbouwers van Evenementenbouwer.nl ook tegenkomen bij de bouw van concerten, bedrijfsevenementen, beurzen en in de televisie- en theaterwereld, Onze evenementenbouwers zijn multifunctioneel inzetbaar en ondersteunen niet alleen uw evenement bij op- en afbouw werkzaamheden van bijvoorbeeld tribunes, tenten, licht geluid, videoschermen, podia en decor, maar zijn ook inzetbaar als:

Stagehands en Sitecrew
Heftruck-, hoogwerkchauffeur
Klimmer
Steelhand
Volgspotter
Decorcrew
Showcrew (changementen)
Flexibiliteit en snelheid staan bij ons hoog in het vaandel.

Onze 24/7 bereikbaarheid en betrokkenheid naar onze klanten en hun opdrachtgevers, maakt Evenementenbouwer.nl dé partner in de bouw van elk evenement.



Locatie

Evenementenbouwer.nl https://cdn.werkzoeken.nl/logo_groot/1c4aa5c54b9301a023e90886227cf57e5e14a56bbd3bc6cc.png https://cdn.werkzoeken.nl/logo_groot/1c4aa5c54b9301a023e90886227cf57e5e14a56bbd3bc6cc.png
5431NK Cuijk Noord-Brabant NL