CP Group

Contact, telefoonnummer, adres & vestigingen.

CP Group
  • CP Group
  • Schiedam, Zuid-Holland

Wie zijn wij?
We can work it out! Binnen de CP Group zijn we een hecht team en werken samen om onze doelstellingen op verantwoorde wijze te behalen. Dat doen we al sinds 1978. Toegewijd, verantwoord, flexibel en organiseren behoren tot ons positieve motto. We doen gewoon, doen wat we moeten doen en willen daarbij altijd de beste zijn. Dat is onze drijfveer!


CP Benelux Logistics, Spijkenisse,

is logistiek dienstverlener gespecialiseerd in ADR met ruim 30 jaar ervaring in transport, opslag en distributie van ADR goederen. Wij zijn specialist in scheepsleveringen met een grote flexibiliteit dankzij ons eigen wagenpark, spoedzendingen vormen dan ook geen probleem. De klant heeft 24/7 toegang tot de goederen. We mogen met trots ons zelf een betrouwbare partner noemen die voor onze klanten het gehele logistieke proces uit handen kan nemen en maatwerkoplossingen biedt.

CP Heat Exchanger Technologies, Schiedam,

is al 20 jaar specialist in het reinigen, onderhouden en repareren van alle soorten warmtewisselaars, waaronder luchtkoelers, oliekoelers, beunkoelers, platenkoelers. Voordelen van het regelmatig laten reinigen en onderhouden van de warmtewisselaar zijn een optimale performance, lager brandstofverbruik, minder CO2-uitstoot en een langere levensduur van de warmtewisselaar

CP Metal Chemicals, Vlaardingen,

is specialist op het gebied van tankreiniging. Wij leveren hoge kwaliteit cleaning chemicals voor het reinigen van parcel- en producttankers en opslagtanks. Daarnaast kan de klant bij ons terecht voor grondstoffen en schoonmaak- en testbenodigdheden. Tevens bieden wij advies op maat en, indien gewenst, kunnen we een intensieve begeleiding tijdens het tankreinigingsproces bieden. Onze tankreinigingsproducten zijn sterk geconcentreerd en van hoge kwaliteit. Dit resulteert in een efficiënter reinigingsproces, wat een aanzienlijke besparing op de kosten voor tankreiniging en energieverbruik kan opleveren.



Locatie

CP Group https://cdn.werkzoeken.nl/logo_groot/0dc8839ead25af6e10896fb7ecbfd8b842f208aabd7e1609.png https://cdn.werkzoeken.nl/logo_groot/0dc8839ead25af6e10896fb7ecbfd8b842f208aabd7e1609.png
3115JH Schiedam Zuid-Holland NL